Jolu byłam, ale zdjęcia trudno powiedzieć, mój do wczoraj miał liście, on późno się przebarwia, nie wiem jak twój zaczyna, mój jest wiosną ma liście różowe, latem zielone, jesienią lekko pomarańczowe
Tak
moje cebule miały opanowaną drogę do pracy i spowrotem, chciały wreszcie zamieszkać w domu
już myślałam że w tym roku ich nie posadzę udało się ostatnim ślizgiem na ogród
Jolu, jak ja lubię Twój ogród
Takie wszystko u Ciebie gustowne, wymuskane, przemyślane......uwielbiam takie widoki
Cudna ta brama...idealna dla Ciebie...i taka porządna robota widać.
Cofałam się sporo i nie wiem czy dobrze myślę....jest cała metalowa? Kolor to czerń czy ciemny grafit?
Ps. Nawet miotełka mi się u Ciebie podoba, hi, hi
Powiem Ci szczerze że ja też jestem ciekawa wszystkie roślinki kwitnące wiosna kupowałam już po przekwitnięciu i niestety nie podziwiałam ich w pełnej okazałości mam nadzieje że wiosna mi to wynagrodzi Magnolie, azalie ,azalie japońskie, różaneczniki, śliwowiśnie, tamaryszek, żarnowce, goździki mam nadzieje że będzie ładnie a i cebulowe krokusiki, tulipany
Olu a no tak ale cieszę się bardzo z nowych nabytków
Moj ambrowiec ma jeszcze liście ale dzisiaj nie było siły aby ktoś mnie do ogrodu wygonił. Wstrętna pogoda, ledwie zaleczona grypa zmobilizowały mnie do sprzątania domu