PS Co rośnie w podniesionej rabacie-łezce? Pytam, bo zastanawiam się, czy nie warto podmienić trzech zielonych akcentów w dywaniku na bordowe... (ale piszę to tylko na podstawie tego zdjęcia rabaty w zbliżeniu! "Głośno" myślę)
zamiana, chyba nie... przynajmniej dotąd o tym nie myślałam...
to są cyprysiki tępołuskowe Nana Gracillis wśród wrzośców o żółtych gałązkach, ale kwitnących na biało, poza tym nie wiem nawet jaka roślina utrzymałaby się czerwona cały rok?
...jeszcze raz obejrzałam... Chyba pomyślałam o tym bordowym akcencie w nawiązaniu do baronów. Ale nie przejmuj się tym, co piszę, bo może bredzę bez sensu
Tak to widzisz jest, kiedy widzi się tylko zdjęcia. Danusia na pewno wybrała najlepszą opcję. Wybacz, Ewa, nie chciałam mieszać Zaraz edytuję te bzdury
To jakbyś pisała o moich Też miały zielone podpory, które się nie do końca sprawdziły i teraz szpecą. Też liczę że w następnym sezonie się wzmocnią. Jak się dowiesz jak je ciąć to krzycz mi
Daj spokój Marta, za co przepraszasz? Nawet jeśli jesteś pewna swojego zdania to dobrze że to piszesz a ja to przeanalizuję w tym przypadku zostanę przy tym co jest ale ja właśnie POTRZEBUJĘ Waszych uwag żeby móc się rozwijać i zmieniać w ogród w dobrym kierunku. Nawet jeżeli z czymś się nie zgodzę to ma to być przemyślana decyzja a nie przypadek
Więc Marta pisz jak najwięcej jestem otwarta na każdą uwagę