Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 17:03, 08 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Nie wiem gdzie go ...je wsadzic dlatego nie dokupilam

przyjdzie czas że doznasz olśnienia i albo dokupisz albo... oddasz
Zielona 17:08, 08 lis 2015

Ewo, piękna jesień...

PS Co rośnie w podniesionej rabacie-łezce? Pytam, bo zastanawiam się, czy nie warto podmienić trzech zielonych akcentów w dywaniku na bordowe... (ale piszę to tylko na podstawie tego zdjęcia rabaty w zbliżeniu! "Głośno" myślę)
Kuba 17:16, 08 lis 2015

zamiana, chyba nie... przynajmniej dotąd o tym nie myślałam...
to są cyprysiki tępołuskowe Nana Gracillis wśród wrzośców o żółtych gałązkach, ale kwitnących na biało, poza tym nie wiem nawet jaka roślina utrzymałaby się czerwona cały rok?
Zielona 17:17, 08 lis 2015

...jeszcze raz obejrzałam... Chyba pomyślałam o tym bordowym akcencie w nawiązaniu do baronów. Ale nie przejmuj się tym, co piszę, bo może bredzę bez sensu
Kuba 17:20, 08 lis 2015

chyba wiem co miałaś na myśli ale na razie przynajmniej to jedno miejsce uważam za zrobione
Zielona 17:20, 08 lis 2015

Berberysy bagatelle? admiration?

Tak to widzisz jest, kiedy widzi się tylko zdjęcia. Danusia na pewno wybrała najlepszą opcję. Wybacz, Ewa, nie chciałam mieszać Zaraz edytuję te bzdury
babka 17:22, 08 lis 2015

Kuba napisał(a)

Niestety też nie ma patentu na swoje hortensje, moje też leżą, Polinka kiedyś pisała że są jakieś tajniki cięcia żeby się nie kładły, będę Ją męczyć o przepis. Moje wszystkie mają takie zielone podpory, w lecie niewidoczne, ale teraz drażnią oko i w sumie nie bardzo zdały egzamin

W przyszłym roku planuję poprawki

To jakbyś pisała o moich Też miały zielone podpory, które się nie do końca sprawdziły i teraz szpecą. Też liczę że w następnym sezonie się wzmocnią. Jak się dowiesz jak je ciąć to krzycz mi
Kuba 17:25, 08 lis 2015

Daj spokój Marta, za co przepraszasz? Nawet jeśli jesteś pewna swojego zdania to dobrze że to piszesz a ja to przeanalizuję w tym przypadku zostanę przy tym co jest ale ja właśnie POTRZEBUJĘ Waszych uwag żeby móc się rozwijać i zmieniać w ogród w dobrym kierunku. Nawet jeżeli z czymś się nie zgodzę to ma to być przemyślana decyzja a nie przypadek
Więc Marta pisz jak najwięcej jestem otwarta na każdą uwagę
Kuba 17:26, 08 lis 2015

babka napisał(a)

To jakbyś pisała o moich Też miały zielone podpory, które się nie do końca sprawdziły i teraz szpecą. Też liczę że w następnym sezonie się wzmocnią. Jak się dowiesz jak je ciąć to krzycz mi

będę tak się darła że na pewno usłyszysz
babka 17:28, 08 lis 2015

Kuba napisał(a)

będę tak się darła że na pewno usłyszysz

OK
Słuch jeszcze mam dobry więc usłyszę, gorzej z paczaniem już u mnie jest