Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

anka_ 08:45, 08 lis 2015

No, powtórzę za Kasią - Na tym zdjęciu jest Pinus mugo Winter Gold? Coś ty jej zrobiła, że ona tak w górę poszła?

Wpis Mariusza o irysach pozwolę sobie skopiować do siebie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 19:43, 08 lis 2015

Kasya napisał(a)
A co to za grusza ? Moja sie nie przebarwila i Juz jest bez liści

To grusza ozdobna Chanticleer
Agania 20:02, 08 lis 2015

Nallar napisał(a)

Agata, chodzi mi o tą rabatę z pierwszego planu, czy masz jej zdjęcie en face.Jeśli nie to napisz proszę jakie rośliny tam rosną.Czy to jest ta rabata na której rośnie mahonia? czy coś pomyliłam?
A tak na marginesie, to wpadnij do mnie na 420 str. Liczę że coś podpowiesz.

Tak to jest rabata z mahoniami i czego na nie nie ma

Rosną 2 mahonie, buszpany, 2 róże Lovely Fairy, cisy kolumnowe, 3 jałowce, rozplenice, turzyce Ice Dance i proso, trzmielina, liliowce, rośnie też świerk serbski pendula
Agania 20:07, 08 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

tego klona chyba mama moze bys zerkneła w wolnej chwili czy to ten ))strona 929 i w awatarku foto )

gratki ))

Jolu byłam, ale zdjęcia trudno powiedzieć, mój do wczoraj miał liście, on późno się przebarwia, nie wiem jak twój zaczyna, mój jest wiosną ma liście różowe, latem zielone, jesienią lekko pomarańczowe
Agania 20:12, 08 lis 2015

Rumianka napisał(a)
To chyba nie czas na sprzątanie ogrodu, gdy stuka 1000 stronka... Gratulacje ogromne i dzięki za taki cudowny stan "ducha" jaki nam serwujesz swoimi przecudownymi fotkami ogrodu. Pięknie masz...

Bardzo Ci dziękuję, i miło mi tym bardziej,że tak dobrze oddziaływuję na Was, sprzątać w ogrodzie lubię, jak jest taka fajna słoneczna pogoda
Robinia nawet się jeszcze trzyma

Agania 20:19, 08 lis 2015

kasiek napisał(a)
Super u Ciebie listopadowo - jeszcze jakieś kloniki świeca
Wrzosy to bajka u Ciebie, agawy widzę że jeszcze masz na zewnątrz, u mnie dziś już do domu eMus wniósł
Iglaczki to cudna sprawa kiedy nastają dni bez liściastych...

Gratki 1000!!!

Dzisiaj było piękne słońce, ale wiało okropnie i prawie wszystkie drzewa już bez liści..aż trudno uwierzyć, jak w jeden dzień wszystkie liście spadły z klonów

magnolie przygotowane na śnieg, a brzozy będą nadal śmiecić
Agania 20:22, 08 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Hej trafiłam do Ciebie ,bo śledzę wątek Dominiki 11.
Ale przepieknie u Ciebie,zamierzam niebawem powrócić i więcej Tu pospacerować

Zapraszam, na spacer Miłosławo
Agania 20:26, 08 lis 2015

Karol99 napisał(a)
Obejrzałem fotki, ogród wygląda ślicznie, nawet jesienią. Gratuluje 1000 storny.
Dojrzałem na rabacie chyba ogłowioną różową robinie akacjową, dobry pomysł żeby się nie łamała. Niestety moja w tym roku cała się złamała.

Dzięki
Robinie są bardzo kruche, aj też zamierzam moją ogłowić, ale bardzo się boję tego czynu popełnić, a ogłowiona jest katalpa, musiałam ją ciachnąć, bo sie mocno połamała po ataku śniegowym, kiedy miłą jeszcze liście
katalpa
malgorzata_s... 20:27, 08 lis 2015

Każde wejście do Twojego ogrodu to nowe odkrycia i bezustanne podziwianie Kocham Cię moja ogrodowiskowa siostro
Agania 20:27, 08 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przegapiłam 1000 ....jakże się to stało ...Gratki wielkie

w dużej ilości

W dużych ilościach lubię, patrzeć na każde kwiatki, dziękuję za kwiaty od Ciebie