Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

jalos 11:13, 08 lis 2015

Jolu, doprawdy nie wiem jak mogłam wcześniej nie zauważyć Twojego wątku i pięknego ogrodu.
Ktoś u kogoś polecił Twoj ogród i tak tu trafiłam, a jak już trafiłam i przejrzałam kilka ostatnich stron to postanowiłam zobaczyć od samego początku jak samodzielnie i w tak krótkim czasie zdołałaś przekształcić kawałek płaszczyzny w tak piękny ogród.
Postanowiłam więc pojść na pierwszą stronę i tak od kilku dni przerzucam kolejne strony pobieżnie czytam.
Jestem w połowie, gdzieś na 500 stronie.

Jolu, jakie Ty masz niesamowite wyczucie stylu.
Oprócz ogrodu zachwycają mnie wszystkie Twoje dekoracje w domu.

ja też mam maly ogród, ale Twój ma taki kształt, że wydaje się być większy od mojego.

Zaznaczam sobie Twój wątek żeby teraz być już na bieżąco i wracam kilkaset stron wcześniej
nicol21 13:31, 08 lis 2015

Ogrodzenie rewelacyjne!! Już nie mogę doczekać się jak wszystkie przęsła będą na miejscu i pojawi się fotorelacja na O. Widoki przed domem też super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
amelia_b 13:40, 08 lis 2015

Pik pik wchodzę
ewa004 15:27, 08 lis 2015

A Jolci niet
Madzenka 17:50, 08 lis 2015

Jolu bardzo mi się podoba Twoje ogrodzenie M chciałabym takie postawić, ale u mnei własnie z powodu ciągłych budów nie moge nawet elewacji na biało pomalowac.... O ogrodzeniu nie wspomne... Dlatego mam szarości....
17:58, 08 lis 2015
ja po zimie ścinam te trawy ..i jest jeż ....ładnie i szybko odrastają...mam już je któryś sezon ....ciagle dzielę (bo aż 1 kupiłam kiedyś) a w tym roku kilka siewek mi się udało zauważyć i nie wyplewić
Urszulla 18:22, 08 lis 2015

Ładnie Jolciu pokazuj, pokazuj
Lukasz2013 19:29, 08 lis 2015

Jolu było mi niezmiernie miło gościć Ciebie z mężem no i Gosiaczka. Urocze towarzystwo. Zapraszam ponownie w okresie kwitnienia. Pozdrawiam ciepło. Pa
malgorzata_s... 20:06, 08 lis 2015

Jolu bardzo dziękuję za cudowne popołudnie Wspaniała babka jesteś, mogłabym z Tobą gadać godzinami no i Emuś fantastyczny. Liczę na następne spotkanie niedługo u mnie
lojalna_ 20:27, 08 lis 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Jolu było mi niezmiernie miło gościć Ciebie z mężem no i Gosiaczka. Urocze towarzystwo. Zapraszam ponownie w okresie kwitnienia. Pozdrawiam ciepło. Pa

Lukasz wszystko bylo swietne I Twoja rodzinka ,dom, ogrod I kuchenne rewolucje a. I jeszcze Kicia

Milo Was poznawac blizej ))) zapraszamy teraz my )))