Mi sie te dodatkowe kwadraty (zwłaszcza pomysł Lukiego ) podobaja. Lubie takie dzielenie przestrzeni. A to miejsce to najwiekszy plac trawnika u Ciebie. To moze byc świetna formalna częsć Twojego ogrodu. No pomijam milczeniem fakt, ze Kazek musi orzerobić nawodnienie
Stozki cisowe idelanie sie wpasowały w ogrodzenie. Będziesz miała dwoch strażników jak Szefowa! Tylko zobacz jak duze rosną, odsuń je troszke od tych murków
Iwonko trzeba je przycinac, wtedy wypuszczaja młodziutkie czerwone przyrosty. Moje juz po tygodniu od cięcia czerwienieją, nawet liscie ktore były wgłębi krzewu, po przycieciu i odsłonięciu czerwienieja
Ja juz je trzy razy w tym roku ciełam. Mozesz jeszcze rzutem na taśmę je przyciąc. Nie zapowiadaja szybkiej zimy więc zdążą jeszcze zdrewneić. Pewnie za duzo je nwoziłam, wtedy rosna jak szalone Im mocniej je w tym roku tniesz, tym beda gęściejsze.
W ten weekend bedziemy jeszcze na tyłach graby ciac, bo nam czasu zabrakło. Brzozy tez przytnę bo poszalały z przystami
Kindzia nie rozumiałam Twej milosci do Tantau jeszcze rok temu... Bo moim sercem zawładnęły Austinki. Te nadal uwielbiam ale rozumiem i podzielam Twa miłośc do Niemiek