Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

JulkAd 00:03, 26 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

I synuś.. jeszcze malutki..... ćwierć wieku temu?? Potem bywał też Ale już innymi wariantami Trudniejszymi...

O Muminek...tylko włoski ciemne ma
JulkAd 00:09, 26 sie 2015

Ania zadziwiasz mnie za każdym razem,jak u Ciebie jestem, albo trzepak, albo deskorolka, wake, o górach nie wspomnę, ekstremalna Babcia z Ciebie....i Ty się w ogóle nie dziw temu swojemu Muminkowi, że w Twoje ślady idzie...drugi zapewne też taki będzie
anka_ 05:39, 26 sie 2015

Jejku Aniu jak ja cię podziwiam. I zazdroszczę tej energii i pasji.
Ostatnio jak Zbyszek pokazywał fotki z gór to ze smutkiem musiałam przyznać, że gdzieś w codzienności zgubiłam miłości życia i chyba po części jego radość.
Trza dupę ruszyć.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Madzenka 07:00, 26 sie 2015

Mi sie te dodatkowe kwadraty (zwłaszcza pomysł Lukiego ) podobaja. Lubie takie dzielenie przestrzeni. A to miejsce to najwiekszy plac trawnika u Ciebie. To moze byc świetna formalna częsć Twojego ogrodu. No pomijam milczeniem fakt, ze Kazek musi orzerobić nawodnienie
07:07, 26 sie 2015
jak się ma hortensja blue bird obecnie?
anabuko1 07:21, 26 sie 2015

WAW!!
co ja widzę. Cudne zdjęcia z gór.Ja tez je bardzo kocham
rozark 08:35, 26 sie 2015

miłego dnia
Pszczelarnia 08:48, 26 sie 2015

eee_taam napisał(a)

Dopytam, ta z brzegu na pierwszym planie, wylewająca się róża - to jest R. de Violettes?

Ania, niezależnie jaką rabatę byś robiła - po prostu daj przestrzeń swojej pasji kwietnej - nie na ścisk.
Pszczelarnia 08:49, 26 sie 2015

eee_taam napisał(a)
deszcz siąpi jest czas

wymagajaca jesteś ...to wiemy materiał dałam zebrany do kupy łatwiej będzie ...a do wiosny może coś ciekawego się urodzi

(...)

Do jakiej wiosny?
Ania, już szpadle ostrzy i na róże się zasadza.
Pszczelarnia 08:55, 26 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ewa Comte de Chambord ma taki pokrój, że nie nadaje się do szpaleru.. jakbym ich nie przycięła. Wypuszczają 1,5 metrowe leżące baty.. które się łamią ... nic tylko zrobić wielką kupę luźną na wszystkie strony świata i niech sobie tak rosną.. to samo dotyczy Reine des Violettes. Bonice puszczają baty na ponad metr.. i to wszytko się tarmosi..
Tak być nie może.. lilie też w tym się gniotą... róże je obdzierają.. po prostu porażka.

Tak. Babciu na jabłoni! Piękne zdjęcia "ogrodowe".