Stozki cisowe idelanie sie wpasowały w ogrodzenie. Będziesz miała dwoch strażników jak Szefowa! Tylko zobacz jak duze rosną, odsuń je troszke od tych murków
Ominęłam ten wpis nooo.... ale Ja nie mogę liczyć na trawkę bez chwastów bo wszędzie wokół mnie rosną chwasty i wiatr je u mnie też rozsiewa. To byłaby walka z wiatrakami. Póki co mogę jedynie kosic i kosic....
Graminex to dobra trawa - na pewno będziesz zadowolona.
Tą, którą my posialiśmy polecił nam Pan, który robił nam usługę glebogryzarką i od 20 lat zakłada trawniki - jak już kupiliśmy, to też czytałam pochlebne opinie o Graminexie i miałam wątpliwości czy dobrze wybraliśmy.
Na pewno nie była zanieczyszczona chwastami, a często słyszałam, że ludzie mieli z tym problem.
Będziemy mieć te same tulipany (jak oczywiście u mnie wzejdą)
Ja jeszcze dobrałam sobie do nich quiny
A chodzi mi jeszcze o zakupy, które robiłaś w benexie ... jakie tulipki tam zamawiałaś? Masz jakieś zdjęcia, nazwy?
ja też już rozpoczelam zakupy cebulowych, ale bez tulipanów (za duzo roboty z nimi). A o tych białych czosnkach też myslalam, chyba się skuszę. Jeśli chodzi o cebule z Benex to po ostatnich zakupach zawiodlam się na nich, zamowilam tulipany angelique, a byly pomieszane z innymi czerwonymi ( a ja nie toleruje czerwieni w ogrodzie)