Kindzia/ Kasia
jeszcze sobie na jesień posadzisz, będzie jak w raju
Agato
notuję, ale chyba niezbyt dobrze, ciągle czegoś szukam

poprawię się i dzięki za uściski, przekażę
Mirka
rośliny poszły, a tu gorąco, wstaw do wody i modlę się, aby się przyjęły! to jak będziesz, zapraszam, czy tylko przejazdem?
Zetko
jak miło cię widzieć zgubo, dzięki
reni/ Renatko
no właśnie podziwiam twoją, moja już 3 lata i jak zaczarowana stałą w miejscu, tym rokiem ruszyła, mam nadzieję, ze to przełomowy moment
Gierczusiu
szukałam nazwę dla Hani, nie udało się, poprosiłam o pomoc Finkę, jak znajdziemy napiszę u ciebie

robale ani tulipanowca ani buka, tylko lilie mi zjadają, morduję je ręcznie i butem
Aniu asc
10 cm, jej giganty! no to czekam; właśnie dojrzałam, że w końcu wyłazi kalia

...a cynobróki nie zimują?
pagap/ Aga
dzięki za odwiedzinki i cieszę się, ze wiosna zachwyca, ale już dziś lato, 27 stopni!
Karola
ten szkodnik to popularny, poskrzypka liliowa i jakiś drugi podobny, tłukę draństwo, ale jak mnie nie ma, to one żerują na całego, zwłaszcza na wschodzących młodziutkich; ciepło się zrobiło, i niedługo koniec pokazu tulipanów
Maria667/ Marysiu
cieszę się

u ciebie też podziwiam
Kondziu
humorek jest, hi, hi, dzięki
Aniu/ ana_art
w planie kiermasz ogrodniczy pod Iglicą i u mnie dziewczyny w czerwcu, pokaz jaśminów
Bożenko/ Epodlas
fajnie cię widzieć i dziękuję, też się nimi zachwycam, póki są
Pola
nie wiem, muszę sprawdzić, czy daty mi się nakładają z innymi wyjazdami
Marzenko
bardzo mnie ucieszyła twoja wizyta i spojrzenie na ogród, na paprocie namawiam, coraz więcej są doceniane i komponowane
Anetko
staram się

dzięki
Grembosiu
spiekłam raka

czyli trud włożony opłacił się
Finka
moje wszystkie faworytki

ale te 4 odmiany od ciebie najpiękniejsze, mylą je z piwoniami
iwonaz/ Iwonko
goście, którzy nie mają ogrodów, popatrzą, pochwalą i tyle, ale ci co mają, a zwłaszcza ci nasi z forum, najbardziej potrafią docenić wszystko

moje sunie do roku czasu prawie zryły ogród, nie raz płakałam, musisz uczyć od małego i może na noc zamykaj w kojcu, nic jej się nie stanie
Wieloszka/ Agnieszko
no w końcu wiem, ze żyjesz

tęskno nam było, więc już zaraz na pw do was piszę

dzięki

Marzenka nie krytykowała, czyli nie jest już tak źle
ewa004/ Ewa
roślinki poszły, a tu upał, oby jak w najlepszej kondycji doszły

dzięki, mini Holandia, nieźle