Kury mają zabawę, pudełko wypełnione do połowy słomą. Wyglądają jak koty w pudełku, wchodzą i wychodzą, siedzą po trzy na raz, do tego wymyśliły że to super miejsce do składania jajek. buahaha
Z Nowym Rokiem nowym krokiem Spadł śnieg Nie są to co prawda ilości hurtowe, ale i tak już więcej niż ubiegłej zimy Świat jakoś tak ładniej wygląda
Świat jak świat, ale jezioro... Tonacja kolorystyczna dosyć monotonna, szaro-brązowo-biała, ale też ma swój urok
Wczoraj nad ogrodem taki klucz, co mi się na raz nawet z daleka w obiektyw nie zmieścił. Najpierw usłyszałam wrzask, a potem zza pagórka i chmur wyleciały i przeleciały centralnie nad ogrodem, niestety mglista pogoda spowodowała, że zdjęcia nie najlepsze ze wschodu na zachód leciały
ponieważ mój ogród ma tylko 25 m szerokości to minęły nas migusiem i tyle je widzieliśmy
Witaj w Nowym Roku
Obejrzałam sobie Twój ogród i muszę napisać, że jest cudowny . To zdjęcie po prostu zachwyca.
Piękne, wyrośnięte iglaki, cudowny dereń, trawy i inne rośliny. Hortensje zresztą też masz piękne. I rodki .
Na taki efekt warto długo czekać.
Pozdrawiam