hmmm czy jestem dumna? może za dużo powiedziane, ale cieszę się , że w zasadzie stworzenie tego co jest zajęło mi tak na prawdę dwa lata bo ogród zaczęłam w kwietniu 2012. Może zabrzmi patetycznie ale chcieć to móc
Do tego w Krk dzialaja Inkubatory przedsiebiorczosci - poszukaj w necie. Moga Ci prowadzic cala ksiegowosc, a do tego businnes angels dają Ci kilkadziesiat tysiecy na rozpoczecie dzialalnosci. Sponsorują glownie projekty innowacyjne, ale mozesz sprobowac
Ewo no dokładnie. u mnie np w nocy bylo -12 a na dzień zapowiadają +1 więc różnica temperatur spora i jakby nie patrzyl to co w dzień się roztopi noca zamarznie. Wydaje mi się, że taka róznica temperatur dla roślin dużo gorsza niż jednolite -6 przez całą dobę...
a wiecie jak mi się wczoraj nie chciało..., poszłam z myślą tylko skalpel, w trakcie przekonywałam się tylko skalpel, może dwa razy w tygodniu odpusze szok trening, bo ( i tu miałam tysiąc wymówek) skończyłam skalpel i zabrałam się za szok, ależ byłam zadowolona że się nie poddałam
łomatko.... faktycznie wąska specjalizacja, Jednak Alinka dobrze prawi, jesli chcesz szukac pracu 'u kogoś' musisz robić kursa. Jesli u siebie, poodumac co tak naprawde chcesz robić i rozejrzeć się za dotcjami na wlasną działalność. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa mają czasami fajne programy na tworzenie nowych miejsc pracy. Musisz się rozejrzeć, popytać