Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród u stóp klasztoru 08:53, 06 lut 2014

Do góry
Alinka ta ostróżka co to ja chcesz kupić jest pięęęękna, mam taką
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:46, 06 lut 2014

Do góry
alinak napisał(a)

z wysiwami nie ma się co pajkać w mrożenie ,( no chyba że chcesz to do lodówy jak pisze Irenka ) tylko zostaw w jesieni parę kwiatków na rabacie i same się wysieją . na wiosnę przesadzisz gdzie chcesz i masz gotowe już razem z stratyfkacją wykonaną za free

przemrażanie nasion -stratyfikacja .potrzebna do pobudzenia jakich tam hormonów czy cóś . ja nie zbieram nasion tylko zostawiam część werben n rabacie

o matko jak dobrze, ze to piszesz, bo ja juz mialam wyżuty sumienia, że zostawiłamoje werbeny na pastwe losu, na wietrze i mrozie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:56, 06 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

hmmm czy jestem dumna? może za dużo powiedziane, ale cieszę się , że w zasadzie stworzenie tego co jest zajęło mi tak na prawdę dwa lata bo ogród zaczęłam w kwietniu 2012. Może zabrzmi patetycznie ale chcieć to móc

Daje moc tym co na początku drogi

Mówisz, ze hakone trzeba kupować? Jakos ciągle nie mogę się przekonać do niej....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:05, 05 lut 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)

Aniu jaką masz odmianę ...???
te na czerwono ......

Agatko, ta która się przebarwia na czerwono/bordowo to Vanille Fraise
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:04, 05 lut 2014

Do góry
magdalena_brzezinska napisał(a)
tak sobie dziś oglądałam twój wątek, możesz byś kochana z siebie dumna. To co udało ci się zrobić w ciągu niecałych 3 lat jest imponujące dzięki zdjęciom z twojego ogrodu naprawdę można poprawić sobie humor bo okazuje się, że wcale nie potrzeba 10 lat żeby stworzyć coś tak fantastycznego

hmmm czy jestem dumna? może za dużo powiedziane, ale cieszę się , że w zasadzie stworzenie tego co jest zajęło mi tak na prawdę dwa lata bo ogród zaczęłam w kwietniu 2012. Może zabrzmi patetycznie ale chcieć to móc
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:16, 05 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko, właśnie tak ciełam hortki w tamtym roku

Aniu jaką masz odmianę ...???
te na czerwono ......
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:00, 05 lut 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
tylko trzeba mieć czas... :/
hahahaha jeśli ja znajduje to uważam że to wymówka....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:04, 05 lut 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Hakonechloa w odmianie, Kochaniutkie.
acha zgadłam, mam posadzoną taką tylko zagęsto, zdecydowanie...

Pszczelarnia 12:46, 05 lut 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Małe sprostowanie, pszczoły i osy nie kąszą/kąsają. Ewentaulnie żądlą. Tylko żądlą.

tylko albo aż
Ogród u stóp klasztoru 11:26, 05 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
łomatko.... faktycznie wąska specjalizacja, Jednak Alinka dobrze prawi, jesli chcesz szukac pracu 'u kogoś' musisz robić kursa. Jesli u siebie, poodumac co tak naprawde chcesz robić i rozejrzeć się za dotcjami na wlasną działalność. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa mają czasami fajne programy na tworzenie nowych miejsc pracy. Musisz się rozejrzeć, popytać

Do tego w Krk dzialaja Inkubatory przedsiebiorczosci - poszukaj w necie. Moga Ci prowadzic cala ksiegowosc, a do tego businnes angels dają Ci kilkadziesiat tysiecy na rozpoczecie dzialalnosci. Sponsorują glownie projekty innowacyjne, ale mozesz sprobowac
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:46, 05 lut 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Marzeno, przy temperaturach ogrodniczych ważna jest też temperatura nocy.

Mam wrażenie - sprawdziłam, że nawet we Wrocławiu ziemia jednak jeszcze nie odmarzła.

Ewo no dokładnie. u mnie np w nocy bylo -12 a na dzień zapowiadają +1 więc różnica temperatur spora i jakby nie patrzyl to co w dzień się roztopi noca zamarznie. Wydaje mi się, że taka róznica temperatur dla roślin dużo gorsza niż jednolite -6 przez całą dobę...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:18, 05 lut 2014

Do góry
a wiecie jak mi się wczoraj nie chciało..., poszłam z myślą tylko skalpel, w trakcie przekonywałam się tylko skalpel, może dwa razy w tygodniu odpusze szok trening, bo ( i tu miałam tysiąc wymówek) skończyłam skalpel i zabrałam się za szok, ależ byłam zadowolona że się nie poddałam
Ogród u stóp klasztoru 10:03, 05 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
łomatko.... faktycznie wąska specjalizacja, Jednak Alinka dobrze prawi, jesli chcesz szukac pracu 'u kogoś' musisz robić kursa. Jesli u siebie, poodumac co tak naprawde chcesz robić i rozejrzeć się za dotcjami na wlasną działalność. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa mają czasami fajne programy na tworzenie nowych miejsc pracy. Musisz się rozejrzeć, popytać
wlasnie hi hi hi zobaczymy mieszkam w Krakowie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:49, 05 lut 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Alina, Zbyszek..... leżę ze śmiechu.... dobre...dobre..
Nie dość że Ewka ( a skąd sie bierze płyte??), to jeszcze Zuzka.. a ja myślałam że to program do kosztorysowania...

Możesz znaleźć ćwiczenia w necie, filmiki są na yutube. Ja płyte kupiłam w empiku bo w piwnicy gdzie ćwicze nie mam zasięgu neta
Ogród u stóp klasztoru 09:47, 05 lut 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Tkactwo artystyczne czyli gobeliny kilimy arrasy
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:41, 05 lut 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nawet mnie przy tym nie było... zobaczyłam dopiero na FB..... zaraz ja....
mówią, że jabłko pada niedaleko od jabłoni
....a u nas rano bylo -12,4...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:29, 05 lut 2014

Do góry
ja zrobiłam, niestety nie w stroju ćwiczebnym, więc napewno się fot nie doczekacie
Ogród u stóp klasztoru 09:27, 05 lut 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Alinko raczej nie praca w moim zawodzie prawie nie istnieje myslalem o pracy w ogrodnictwie ale sam nie wiem
a jaki masz zawód bo ciekawość mnie zżera?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:00, 05 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Pszczołko co to za trawka?
nie wiem czy nie odmiana hakone, mam podobną i z taka nazwą kupiłam ...
Ogród u stóp klasztoru 22:47, 04 lut 2014

Do góry
Alinko przecież Ty masz najlepsiejszego szefa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies