Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Agania 10:29, 05 lut 2014

Same treningi i ćwiczenia, szykujecie formę na wiosnę Chodakowska całą Polskę opanowała i ogrodowisko też, to ja też wam sie przyznam, że macham sobie ciężarkiem przez 45 minut nowe zajęcia ruszyły jakieś Ketlle coś tam, ale maskara, ale się trzymam, gorzej zaraz po zajęciach, ale na foty nie liczcie
Jagodaa 10:32, 05 lut 2014

butterfly napisał(a)

Wymówki są dla ludzi którzy tego potrzebują Jeśli coś jest dla nas ważne to nie szukamy wymówek

"Wczoraj mówiłeś - jutro" - lubię ten cytat z plakatu Nike

Całkowicie się zgadzam Moje przysiady są zaleceniem ortopedy (mam spore problemy z kręgosłupem), te ćwiczenia bardzo mi pomogły powrócić do normalneego funkcjonowania, więc są ważne i nie położę się do łóżka bez codziennej serii. A Chodakowska... schodzi na dalszy plan z byle powodu, bo guziki wciąż się dopinają, jeśli przestaną, wymówek nie będzie.
jotka 10:35, 05 lut 2014

Dla tych co chcą szybko efekty
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201206/1340795970_l2rpfi_600.jpg

Ćwiczyć niestety nie mogę, więc na razie ograniczam wielkość porcji A przyjdzie wiosna, to ruch będzie na świeżym powietrzu i w naturalnym otoczeniu przyrody

pozdrawiam
monteverde 10:37, 05 lut 2014

Podziwiam zaparcie dziewcząt ja jak na razie mam 100 wymówek + 1 Jolu dobry demotywator
ana_art 10:46, 05 lut 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Marzeno, przy temperaturach ogrodniczych ważna jest też temperatura nocy.

Mam wrażenie - sprawdziłam, że nawet we Wrocławiu ziemia jednak jeszcze nie odmarzła.

Ewo no dokładnie. u mnie np w nocy bylo -12 a na dzień zapowiadają +1 więc różnica temperatur spora i jakby nie patrzyl to co w dzień się roztopi noca zamarznie. Wydaje mi się, że taka róznica temperatur dla roślin dużo gorsza niż jednolite -6 przez całą dobę...
Margarete 12:16, 05 lut 2014

Anita1978 napisał(a)
Dziewczyny ćwiczą aż miło! Najważniejsza samodyscyplina! Ja na razie ograniczę się do ....masażu....więcej samodyscypliny mi trzeba....buty do ćwiczeń już kupiłam....rok temu....

Ja pod wpływem waszej porzedniej dyskusji o "skalpelach" zamówiłam na All płyte, przyszła do mnie dośc szybko i ....lezy.........nawet jej nie odpaliłam, ale w wekend pozyczyłam ja mojej koleżance.....i ........okazuje sie że płyta nie chodzi .............musze reklamowac jesli znajde pargon, bo gdzies cisnęłam........ a póki co mam kolejne "uspraiwdliwienie" ze nic nie robię z sobą.....chciałam dobrze a że nie wyszło.....trudno.
Buziaki zostawiam !
butterfly 15:03, 05 lut 2014

Agania napisał(a)
Same treningi i ćwiczenia, szykujecie formę na wiosnę Chodakowska całą Polskę opanowała i ogrodowisko też, to ja też wam sie przyznam, że macham sobie ciężarkiem przez 45 minut nowe zajęcia ruszyły jakieś Ketlle coś tam, ale maskara, ale się trzymam, gorzej zaraz po zajęciach, ale na foty nie liczcie

Agata, kettlebell to moje ostatnie odkrycie strasznie podjarałam się tymi treningami, do tego stopnia, że umówiłam się na 1 trening pod okiem specjalisty - bo to nie jest takie zwykłe machanie... mozna sie kontuzji nabawić...

masz gdzies w okolicy trningi z kettlami? fajnie. u mnie nie ma, najbliżej w Rzeszowie ale nie chce mi się 50 km tracic na dojazd...
butterfly 15:04, 05 lut 2014

Jagodaa napisał(a)

Całkowicie się zgadzam Moje przysiady są zaleceniem ortopedy (mam spore problemy z kręgosłupem), te ćwiczenia bardzo mi pomogły powrócić do normalneego funkcjonowania, więc są ważne i nie położę się do łóżka bez codziennej serii. A Chodakowska... schodzi na dalszy plan z byle powodu, bo guziki wciąż się dopinają, jeśli przestaną, wymówek nie będzie.

I tego sie trzymajmy
Dla mnie Ch. przegrywa z innymi treningami
Milka 15:20, 05 lut 2014

alinak napisał(a)

heheheh .....Zbyszek też chce mieć zwabną kibić ....co się na tym forum wyrabia ..już nie mogę bez was żyć .

ćwiczę z Chodakowską ... bo ćwiczy Madżen
kupuje nasionka .......bo kupuje Pszczółka
sieję w doniczkach ......bo sieją Grabie i Agniecha
kupuje róże ............bo wszyscy kupują .

horror jakiś , jak zaczniecie ćpać ..to ja z wami na pewno . nie mam wyjścia

Alinko, leże i kwizczę, no jesteś boska
Zbysiu tez sobie prawidłowo wykonceptował
popcorn 15:21, 05 lut 2014

hmmm przydałoby się poruszać, z wagą problemów nie mam, ale ruch jest fajny i dobrze działa.. tylko trzeba mieć czas... :/