Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

zbigniew_gazda 08:25, 05 lut 2014

Bardzo mi się pomysł Poli podoba. Pragnę również przypomnieć, że Chodakowska nakazuje zrobić foty w strojach ćwiczebnych przed kuracją i po. Czekam na takie zdjęcia ha ha ha.
Alinko masz rację- do czego to wszystko zmierza?
agniecha973 08:35, 05 lut 2014

alinak napisał(a)

heheheh .....Zbyszek też chce mieć zwabną kibić ....co się na tym forum wyrabia ..już nie mogę bez was żyć .

ćwiczę z Chodakowską ... bo ćwiczy Madżen
kupuje nasionka .......bo kupuje Pszczółka
sieję w doniczkach ......bo sieją Grabie i Agniecha
kupuje róże ............bo wszyscy kupują .

horror jakiś , jak zaczniecie ćpać ..to ja z wami na pewno . nie mam wyjścia

Bogdzia 09:05, 05 lut 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
. Pragnę również przypomnieć, że Chodakowska nakazuje zrobić foty w strojach ćwiczebnych przed kuracją i po.

I to jest najważniejsze zalecenie Chodakowskiej , nie zapomnijcie o tym bo ja ze Zbyszkiem czekam na te zdjecia a pewnie jest nas dużo więcej czekających.
ana_art 09:29, 05 lut 2014

ja zrobiłam, niestety nie w stroju ćwiczebnym, więc napewno się fot nie doczekacie
Mala_Mi 09:42, 05 lut 2014

Alina, Zbyszek..... leżę ze śmiechu.... dobre...dobre..
Nie dość że Ewka ( a skąd sie bierze płyte??), to jeszcze Zuzka.. a ja myślałam że to program do kosztorysowania...
Jagodaa 09:48, 05 lut 2014

Chyba też muszę zacząć w końcu ćwiczyć... Chodakowską miałam na tapecie jesienią, ale uświadomiłam sobie, że ja przecież nie mam odpowiednich butów do ćwiczeń.... usprawiedliwienie całkiem, całkiem Jedynie przysiady robię regularnie od kilku lat, a od pół roku nie korzystam w pracy z windy (4p).
ana_art 09:49, 05 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Alina, Zbyszek..... leżę ze śmiechu.... dobre...dobre..
Nie dość że Ewka ( a skąd sie bierze płyte??), to jeszcze Zuzka.. a ja myślałam że to program do kosztorysowania...

Możesz znaleźć ćwiczenia w necie, filmiki są na yutube. Ja płyte kupiłam w empiku bo w piwnicy gdzie ćwicze nie mam zasięgu neta
butterfly 10:09, 05 lut 2014

Jagodaa napisał(a)
Chyba też muszę zacząć w końcu ćwiczyć... Chodakowską miałam na tapecie jesienią, ale uświadomiłam sobie, że ja przecież nie mam odpowiednich butów do ćwiczeń.... usprawiedliwienie całkiem, całkiem

Ja byłam taka zawzięta ze ukończyłam 3 miesiące P90X z bardzo bolesnym odciskiem na małym palcu u stopy...
Wymówki są dla ludzi którzy tego potrzebują Jeśli coś jest dla nas ważne to nie szukamy wymówek

"Wczoraj mówiłeś - jutro" - lubię ten cytat z plakatu Nike
Pszczelarnia 10:18, 05 lut 2014

Marzeno, przy temperaturach ogrodniczych ważna jest też temperatura nocy.

Mam wrażenie - sprawdziłam, że nawet we Wrocławiu ziemia jednak jeszcze nie odmarzła.
ana_art 10:18, 05 lut 2014

a wiecie jak mi się wczoraj nie chciało..., poszłam z myślą tylko skalpel, w trakcie przekonywałam się tylko skalpel, może dwa razy w tygodniu odpusze szok trening, bo ( i tu miałam tysiąc wymówek) skończyłam skalpel i zabrałam się za szok, ależ byłam zadowolona że się nie poddałam