tel. Do Ludwika napiszę Ci na priv, jak mój M wróci z pracy
Ale co z tą sobotą, kamerek jest kilka, nie ma co liczyć, że akurat naszą grupę nakręcą, trzeba albo przy kasach na Bani się ustawić, albo na górce przy wysiadce z czwórki wcale nie kręcą na bieżąco powtarzają ten sam film z przed godziny, więc co proponujecie? Na Bani jest chyba największa wypożyczalnia sprzętu i tam odbywają się nauki jazdy z instuktorami i jest najprzytulniej. można oglądać pierwszą lekcję śmigania na testowym, wypożyczonym sprzęcie i niekoniecznie marznąć
Na Kotelnicy po prawej skrajnie prawej stronie jest duża karczma tam można przysiąść na dłużej i obserwować śmigających, palących swoje desiwa narciarzy i snowboarderów z wyciągu z czwórki, tu też jest fajny punkt widokowy
a dla tych co będą dłużej polecam Rusin-ski, mało tłumu
u mnie dzisiaj też cudna pododa była, wczesne krokusy (żółte) powyłaziły, ale pocieszam się że rok temu tez wyszły i dopiero potem przyszedł mróz, wiosną kwitły
Norweska zapodaje ochłodzenie, ale mam nadzieję że będzie krótkie i niezbyt uciążliwe, a potem już WIOSNA
Tak, masz rację, to jest porcja dla kilku osób. Lubię serwować gościom sushi, bo wiele osób jest uprzedzonych do tego dania (głównie przez surową rybę), a wersja z wędzonym łososiem jest łatwiejsza do zaakceptowania (i bardzo smaczna).
Georgie mam ale Twoja piekniej wyglada... Pewnie przez te moje opuchlaki... U mnie było cały dzien pięknie a teraz znów ogród podlewa, ehh wiosna wybuchnie coś mi sie wydaje.... Krokusy takiej dawki ciepła i wody nie podołają ...