Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

ana_art 09:39, 07 sty 2014

ja mam 37 ale ja się bojam
Mala_Mi 09:55, 07 sty 2014

Coś internet mi fiksuje.
Aneta... spróbować możesz... na płaskim pólku nic ci nie grozi.. Z nartami jak z jazdą autem, jak sie nie nauczymy to sie boimy. Dzieci będą sie uczyć i Ty z nimi... łatwiej potem razem jeździć na ferie.. Kiedyś jeżdził z nami ojciec dwójki dzieci.. miał je w starszym wieku, był z chorym biodrem, zresztą potem je wymienił.. tzn biodro wymienił nie dzieci. I tak po kilku latach stania na stoku namówiliśmy go by też spróbował... i jezdził. Inny przypadek .. to na narty przyjechała rodzina.. babcia, córka i wnuczka. Córka z wnuczką sie rozchorowały wiec babcia pożyczyła narty córki
Nawet kask Ci wezmę A Ty poćwicz składy w domu.. dobre i kilka dni.. i ćwiczenia rozciągające, by potem nie mieć zakwasów
Skład to coś takiego... bez obciążeń..
http://tele.polki.pl/trenerka-malgorzata-maczynska_v_faej.html
alinak 13:20, 07 sty 2014

dziewczyny zadzwoniłam do gospodyni od której liczy się doba hotelowa i powiedziała że od 16 , więc kto przyjeżdża w piątek to myślę że spotkamy się na stoku a potem pomykamy do hotelu , na obiadokolacje i potem w holu spotkanko zrobimy . kto będzie miał jeszcze siły to można wieczorem załapać się na jazdę , ale w sumie to chyba pogadać wieczorem bardziej będziemy chciały ?

Ewentualnie druga wersja jest taka że w piątek wieczorem skoczymy na termy , bo w sobotę może być tłok ,a i ogrodowiczanie nie wszyscy jeszcze w piątek będą żeby się spotkać w całej grupie .

do ewentualnego planu można jeszcze coś dopisać ....kto ma pomysła .
GabiK 14:05, 07 sty 2014

My dotrzemy tak pewnie na 16-17 w piątek. A po kolacji możemy iść na termy, lub siedzieć i gadać.
Agania 14:32, 07 sty 2014

Dziewczyny planujecie już jakąś zbiórkę w sobotę, wyczytałam, że o 12.00 pod kamerkami, ale dokładnie ,w którym miejscu, mam nadzieję, że z parapetówą, stolnicą, czy deskarką się poślizgacie ?

do nauki snowboardu, wystarczy sprzęt z wypożyczalni, nie liczcie na ten z najwyższej półki, ale do nauki wystarczy, oczywiście z instruktorem, polecam Łukasza i Ludwika, ale lekcje pewnie już umówione

Jak się uczyłam jeździć na desce, oczywiście swojego sprzętu jeszcze nie miałam.....nie mieliśmy, całą rodzinką we czwórkę ja, eM, córka i syn uczyliśmy się na używkach, najważniejsze jest to czy nam się spodoba taka zabawa, no było fajnie i jest nadal

Jak jest ku temu okazja warto spróbować się uczyć czy to na nartach, czy to na desce, zostanie w pamięci na długo taka przygoda i na dodatek ogrodowiskowa, albo na dłużej, bo po takiej lekcji, każda kolejna zima będzie, może się okazać przez Was mile oczekiwana
ana_art 15:26, 07 sty 2014

Agania a masz jakiś tel, bo ja nie mam jeszcze umówionego instruktora dla syna na deskę
Agania 15:45, 07 sty 2014

ana_art napisał(a)
Agania a masz jakiś tel, bo ja nie mam jeszcze umówionego instruktora dla syna na deskę

Aniu, poniżej masz linka na szkółkę. możesz lekcję umawiać

http://bialkatatrzanska.pl/oferta/szkoly-narciarskie/szko%C5%82a-narciarska-stok.html

tel. Do Ludwika napiszę Ci na priv, jak mój M wróci z pracy

Ale co z tą sobotą, kamerek jest kilka, nie ma co liczyć, że akurat naszą grupę nakręcą, trzeba albo przy kasach na Bani się ustawić, albo na górce przy wysiadce z czwórki wcale nie kręcą na bieżąco powtarzają ten sam film z przed godziny, więc co proponujecie? Na Bani jest chyba największa wypożyczalnia sprzętu i tam odbywają się nauki jazdy z instuktorami i jest najprzytulniej. można oglądać pierwszą lekcję śmigania na testowym, wypożyczonym sprzęcie i niekoniecznie marznąć

Na Kotelnicy po prawej skrajnie prawej stronie jest duża karczma tam można przysiąść na dłużej i obserwować śmigających, palących swoje desiwa narciarzy i snowboarderów z wyciągu z czwórki, tu też jest fajny punkt widokowy

a dla tych co będą dłużej polecam Rusin-ski, mało tłumu
gierczusia 16:12, 07 sty 2014

Ja rozumię ,że w Białce jest śnieg ??..... Nie zdążyłam jeszcze na kamerkę kuknąć....

A te składy od Małej Mi to mnie chiba do grobu kcom wpędzić

Będziemy dopiero w sobotę ...
Agania 16:23, 07 sty 2014

gierczusia napisał(a)
Ja rozumię ,że w Białce jest śnieg ??..... Nie zdążyłam jeszcze na kamerkę kuknąć....

A te składy od Małej Mi to mnie chiba do grobu kcom wpędzić

Będziemy dopiero w sobotę ...

Gierczyńska rozgrzewka jest ważna, ja też tego nie lubię, ale fajnie jest czuć się lekko
ana_art 16:40, 07 sty 2014

Agania napisał(a)

ale fajnie jest czuć się lekko

hahaha lekko to ja się czułam 18 lat temu jak ważyłam 15kg mniej ...