Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Matka 09:41, 05 sty 2014

A co to jest za wino do sushi?białe?słodkie?bo nigdy nie wiem co do tego pić
Borbetka 10:34, 05 sty 2014

Sushi nie lubię, ale wygląda super. A określenia ogród seksowny to tu na Forum nie było jeszcze , .
Sebek 11:40, 05 sty 2014

Sushi nie jadłem i nie spróbuję, ale Twój seksowny ogród toffam
ZbigniewG 16:38, 05 sty 2014

Domi napisał(a)
...
3. Przyciąć w marcu wszystko, co się do cięcia nadaje, łącznie z brzozami.ZROBIONE
...

Dominika w marcu??? ..ale właściwie jak idą na ścięcie to niech płaczą
swoje tnę w sierpniu - one mają jednak immunitet
Domi 22:17, 05 sty 2014

Bukla napisał(a)

Ze zdjęciami jest póki co problem bo nie ma mnie w PL a poza tym nie ma tam co fotografować bo na razie działka została obsadzona tujami. Rabaty mają być dopiero tworzone. Jakiś plan działki musiałabym stworzyć

Jeśli proponujesz swoją cenną pomoc to obiecuję, że się do tego zabiorę
Może ktoś jeszcze pomoże

Najlepiej zacząć od planu działki właśnie oraz fotek poglądowych na dom i otoczenie. Jestem pewna, że wiele osób będzie Ci doradzać. Najcenniejsza jest zawsze pomoc Danusi, która nikogo nie zostawia bez wsparcia.
Domi 22:18, 05 sty 2014

mira napisał(a)
plany ogrodnicze świetne a sushi też niczego sobie hehe

Niektóre plany ogrodnicze trzeba przepisać na ten rok.
Domi 22:36, 05 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Mimo źe nie lubię sushi to się oblizałam

Ja też nie lubiłam, aż zaczęłam sama robić z wędzonym łososiem i teraz jem regularnie. Wcześniej odstręczało mnie surowe mięso, którego nie cierpię. Tatara w życiu nie tknęłam; prawdziwe sushi jadłam, ale tylko na służbowych kolacjach. Wtedy jednak byłam pewna, że mięso jest świeże, bo moi azjatyccy koledzy mają świetne rozeznanie w terminach dostaw świeżych ryb do naszych restauracji serwujących sushi. Podczas pobytu w Japonii musiałam zjeść, no musiałam, bo nie wypadało odmówić, maleńką żywą ośmiorniczkę. FUJ! Było to dla mnie nad wyraz obrzydliwe przeżycie.
Domi 22:42, 05 sty 2014

Nikita napisał(a)
Nieśmiało zajrzałam do twojego ogródka i ...oniemiałam z zachwytu. Nawet nie wiem co napisać, żeby nie powtarzać i nie kopiować opinii innych. Już wszystko chyba zostało powiedziane na temat twojego ogrodu. Nawet Marzena2007 już kiedyś napisała, że brak określeń w Słowniku Języka Polskiego na wyrażenie achów i ochów. Może trzeba zajrzeć do Słownika Wyrazów Obcych... Mam, już wiem, tak chyba jeszcze nikt nie określił twojego ogrodu – on jest po prostu PODNIECAJĄCY. Każdy kto obejrzał ten ogród musi przyznać, że stwierdził u siebie niezwykłe pobudzenie, przyśpieszone bicie serca i podwyższone stężenie adrenaliny we krwi. Po za tym te zalotne wiosenne kwiaty, kokieteryjne trawy, uwodzicielskie iglaki, zmysłowe bukszpany… to przecież czysta erotyka…
Ale pojechałam…aż sama jestem w szoku… Będę odwiedzać twój seksowny ogród. Hi hi hi. Pozdrawiam cieplutko.

Pojechałaś Dziewczyno o na maksa... ja też jestem w szoku Może powinnam wstawiać fotki po godzinie 22-ej? Biedni Ci nasi faceci...już ich widzę w sypialniach z bukszpanami w rękach, żeby wywołać to "niezwykłe pobudzenie"...No teraz to ja znowu pojechałam... Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za ten niepowtarzalny wpis!
Domi 22:48, 05 sty 2014

makkasia napisał(a)
Domi przyszłam złożyć noworoczne życzenia abyś w zdrowiu i pomyślności cieszyła się każdym jego dniem . Niech Ci wszystkie plany i marzenia spełnią się w tym roku w 100 %.

Jestem z Madżenką w koalicji, i też postuluję o wizytówkę

Kurcze mam ślinotok od tego Twojego sushi

Jestem tutaj "zawsze" choć nie widzisz moich zachwytów nad Twoim seksi (dobre określenie) ogrodem to zapewniam Cię, że jestem w permanentnym zachwycie i w niedosycie ciągłym bo mi wciąż mało....
ściskam

Dziękuję Kasiu za życzenia i ściskam Cię noworocznie Może zrobię tę wizytówkę...tylko nie wiem kiedy...Cały czas mi się wydaje, że jak jeszcze zmienię to i tamto, to będzie ładniej i dopiero wtedy zrobię wizytówkę.
A Twoją obecność (i nie tylko Twoją) wyczuwam śledząc ilość odsłon mojego wątku. Czasem nie ma żadnego wpisu, a odsłon jest tysiąc na dobę. W ten sposób widzę ślady Waszych nóżek na moim trawniku. Pozdrawiam serdecznie właścicieli Wszystkich nóżek spacerujących po moim ogródku. Macham do Was!
Domi 22:56, 05 sty 2014

ana_art napisał(a)
a ja sushi uwiebiam przygotowałaś przyjęcie dla kilku osób

Tak, masz rację, to jest porcja dla kilku osób. Lubię serwować gościom sushi, bo wiele osób jest uprzedzonych do tego dania (głównie przez surową rybę), a wersja z wędzonym łososiem jest łatwiejsza do zaakceptowania (i bardzo smaczna).