Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

AniaK 15:46, 06 sty 2014

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Długo mnie nie było, zaległości nie do nadrobienia.

Ślicznie u Ciebie tak wiosennie jak u nas. Dopiero przyszły tydzień z temperaturą bliższą 0st., ale śniegu nie zapowiadają. Wcale, a wcale za zimą nie tęsknię.

Pozdrawiam serdecznie
ele2001 16:45, 06 sty 2014

Przeglądam sobie dziś Twój wątek Aniu ogród piękny bardzo przemyślany no i efekt...zarąbisty pozdrawiam
Madziarzeszow 16:47, 06 sty 2014

Piękne widoczki tej wiosny
martaibartek 17:40, 06 sty 2014

Aniu najlepszego w Nowym Roku! zdrówka, szcześcia i słodyczy!!!!

Zdjęcia ogrodu w każdej szacie zachwycające!
Dawno mnie nie było i już zapomniałam jak twój ogród jest piękny! idealny!!!
ana_art 22:00, 06 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Po nocnej ulewie znów u mnie słońce. Ah jak lubię taką pogodę. Ogród podlany mogą nadejść przymrozki
u mnie dzisiaj też cudna pododa była, wczesne krokusy (żółte) powyłaziły, ale pocieszam się że rok temu tez wyszły i dopiero potem przyszedł mróz, wiosną kwitły
Norweska zapodaje ochłodzenie, ale mam nadzieję że będzie krótkie i niezbyt uciążliwe, a potem już WIOSNA
ana_art 22:03, 06 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ania...super porównanie,dobrze że robisz dokumentacje....ja ciągle o tym zapominam
...jak dla mnie jesteś numer jeden forum ( już kiedyś to pisałam ) ...chcieć to móc!!!.... ,każdy w chwilach zwątpienie powinien do ciebie zajrzeć,na twoje początki...ogromny szacun dla Ciebie za to, że potrafisz pogodzić pracę,opiekę nad dziećmi i stworzyłaś piękny ogród!

Tak jakoś mnie wzięło,taka mała refleksja
....cofnęłam się do pierwszych stron twojego wątku!
Buziaki i miłego święta

Aż się zaczerwieniłam , jeśli Ci to pomoże to zapraszam
ana_art 22:05, 06 sty 2014

AlKa napisał(a)
Gabrysiu zgadzam się z Tobą, i w dodatku ten ogród jest kompletny o czym świadczą zdjęcia z góry. Można czasem ładnie wykadrować i pokazać ładne zdjęcia, albo nie pokazywać wszystkiego. A tu każde miejsce jest urocze i warte pokazania. Chociaż pewnie Ana i tak chce coś zmienić. Ale mnie on zachwyca.
czytasz w moich myślach
ana_art 22:06, 06 sty 2014

Zielona napisał(a)
Cześć Siostro! Czy u Was też takie cudne słońce? Uprawiasz nordic łomżing? czy wiosenny łomżing na trawingu?

Przeglądałam fotki, bo zaczynam planowanie i trafiłam na zdjęcia z targów rękodzieła. Zapomniałyśmy o nich porozmawiać A mam dobre wieści: biżuterii takiej jak Twoja nie było. W ogóle w tym roku mało było osób robiących biżuterię. Aż żałuję, że jednak nie namówiłam Cię na przyjazd. Uściski.

dziś było cudnie, idealnie na spacer, ale mieliśmy dzisiaj wiiiizytacje
Syla 22:09, 06 sty 2014

Hej Anet u mnie również dzisiaj było tak cudnie ciepło i słonecznie , że nic tylko marzy mi się aby śnieg poprószył jedynie w górach na ferie dzieciakom w Białce mnie nie będzie .....ściskam
ana_art 22:11, 06 sty 2014

Aniak, Ele2001, Madziarzeszow, Martaibartek, dziękuję za wizytę w tak "wiosenny' dzień i za miłe słowa