Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 21:36, 06 sty 2014

Nikita napisał(a)
O Matko Naturo, jak ślicznie. Sylwia to ja już nie zasnę. Mus wziąść ołówek w rekę i rysować, kombinować, projektować...cała noc przede mną.....a tu rano do pracy trzeba.......

Nie , nie już dzisiaj nie maluj masz jeszcze dużo czasu .... pospaceruj po naszych ogrodowiskowych ogrodach i pozbieraj sobie roślinki które być chciała mieć u siebie .... Bo jak się okazało to ja śledzę Cię od początku tylko moja skleroza zapomniała i z tego co zobrazowałam to w ogródku brakuje Ci jedynie odrobinkę kolorku
Syla 21:38, 06 sty 2014

Zielona napisał(a)

haha! Anna... jesteś niemożliwa. Ot, prawdziwa myśl w prostych słowach. Masz rację. Lepsze niż kartki świąteczne by były hurtowe podsumowania sezonu 2013

No właśnie ..... może się do tego przygotuję i coś powstawiam aby nudno już tak nie było i coś się zaczęło kręcić ogrodowo
Zielona 21:47, 06 sty 2014

Syla napisał(a)

No właśnie ..... może się do tego przygotuję i coś powstawiam aby nudno już tak nie było i coś się zaczęło kręcić ogrodowo

Jesteś przygotowana na kopiowanie? Bo ja przyznaję bez bicia... ale to już wiesz... Sprawdzone przez Ciebie - planuję u siebie... Jak dobrze tu być!
Nikita 21:47, 06 sty 2014

Syla napisał(a)

Nie , nie już dzisiaj nie maluj masz jeszcze dużo czasu .... pospaceruj po naszych ogrodowiskowych ogrodach i pozbieraj sobie roślinki które być chciała mieć u siebie .... Bo jak się okazało to ja śledzę Cię od początku tylko moja skleroza zapomniała i z tego co zobrazowałam to w ogródku brakuje Ci jedynie odrobinkę kolorku

Ooooo...ty to Sylwia mądra kobitka jesteś....tak jak mówisz tak zrobię. A jak się troszkę pomysłów uzbiera to ciebie o poradę poproszę.
Syla 21:56, 06 sty 2014

Zielona napisał(a)

Jesteś przygotowana na kopiowanie? Bo ja przyznaję bez bicia... ale to już wiesz... Sprawdzone przez Ciebie - planuję u siebie... Jak dobrze tu być!

jeszcze nie jestem ale się raz, dwa, trzy przygotuję i pojeździmy zdjęciami dookoła ogrodu może sobie coś zaadoptujesz
Syla 21:57, 06 sty 2014

Nikita napisał(a)

Ooooo...ty to Sylwia mądra kobitka jesteś....tak jak mówisz tak zrobię. A jak się troszkę pomysłów uzbiera to ciebie o poradę poproszę.

zbieraj pomysły, notuj i wpadaj zapraszam
Luki 22:17, 06 sty 2014

I znowu atakujesz tą piękną rabatą ze stożkami już mi się zmiany i plany po nocach śnią , a ja dalej mam mętlik w głowie...
Syla 22:26, 06 sty 2014

Luki napisał(a)
I znowu atakujesz tą piękną rabatą ze stożkami już mi się zmiany i plany po nocach śnią , a ja dalej mam mętlik w głowie...

kto tego mętliku w głowie nie ma uwierz mi , że ja również i wciąż kombinuję i spać po nocach nie mogę ..... Zamówiłam sobie jesienią stożki cisowe takie duże szt. 6 .... i już nie mogę się doczekać chwili kiedy je odbiorę mam nadzieję , że przyjadą

widziałam u Ciebie nowe plany .... będzie dobrze Łukasz , inaczej być nie może przecież
ana_art 22:28, 06 sty 2014

oj jak ja lubie te Twoje widoki O Białce napisałam u siebie, powtorze tylko że szkoda... no chyba że jeszcze zdanie zmienisz
Syla 22:30, 06 sty 2014

ana_art napisał(a)
oj jak ja lubie te Twoje widoki O Białce napisałam u siebie, powtorze tylko że szkoda... no chyba że jeszcze zdanie zmienisz

Właśnie wróciłam od Ciebie