Święta już po ...bardzo miło było rodzinnie i nastrojowo
Sylwester też tak szybko minął jak mgnienie oka ...i pierwszy raz przy ognisku
I niespodzianka
Biały puch w pierwszy dzień stycznia
Pozwoliłem sobie przerobić zdjęcie robocze, by pokazać mniej więcej co można tu zrobić. Nie wchodzę w dobór konkretnych odmian, bo to kwestia indywidualna.
Na płot puścił bym pnącze jako tło. W lewym narożniku jakieś fajne, dość szerokie drzewo by zasłonić dom z tyłu. Obok 3 śliwy wiśniowe i też mają zasłonić zabudowę sąsiada. Pod nimi np. hortensje i trawy. Te same trawy pod dużym drzewem. Z przodu coś niskiego, kolorowego, dobranego do stanowiska i według upodobań .
Aha, pomiędzy drzewami w tej luce może być przedłużenie tych śliw albo 3 sztuki świerka serbskiego.
Witaj Jolcia w nowym Roku
a dziękuję w imieniu dzieci ze świetlicy tam pracuję dzieciaczki malowanki malowały z poprzedniego sezonu bo w tym co minął nie zdążyliśmy nic nowego zrobić
szkoda ...ale co robić szkoły świetlice pozamykane mus onlain pracować ...i robiłam sobie fotki i wstawiałam jak robię ozdoby by dzieciaki zachęcić ..człowiek musiał się przestawić...ale dość
teraz jest nadzieja na normalność poczekamy zobaczymy...buziaczki
Witaj Sylwuś w nowym roku
oczywiście zdrowia szczęścia i jak najwięcej zapachów i kolorów w ogrodzie
Ciemierniki podziwiam super już szaleją a u mnie pąki też się cieszę
Pięknie zmrożony ogród wygląda u ciebie a u mnie pierwszy dzień nowego roku popruszyło
ale radość w końcu mamy zimę tej zimy
Widzę że przybyło ozdób fajne te rzeźbione z czapeczkami wysuniętymi takie inne ciekawa jestem gdzie je umieścisz
Buziaczki