Ty to potrafisz dowartościować!
To wyjątek potwierdzający regułę ale cieszę się z takich wyjątków. A jeszcze jak ktoś je dostrzeże i wyróżni, życie staje się jeszcze bardziej kolorowe
To zdjęcie z wątku Roztoczańskie klimaty. Piękny ogród i szkoda że właścicielka przestała tu zaglądać.
Zamiast lawendy dałabym jeżówki.
Pozdrawiam Aniu.
Piekny psy, moi rodzice maja takiego Dobermana jak na zdjeciu.
Ile lat maja twoje deby i jaka szeroka korone?
Jak narazie to sie pieknie przebarwiaja, zastanawiam sie czy nie wymienic mojego green pilar na takiego jak ty masz.
Acha, mialas juz problemy z Eichen-Prozessionsspinner?
Część posadzona na nowej rabacie ..trafiło tu 11szt ,tylko szkoda że ich nie widać
Rabata prawie gotowa wiosną jeszcze dosadzę jeżówki Big kahuna.Aaa i drzewo strategiczne
A tymczasem dziabam drugą stronę ..czyli ostatnią rabatę (tam gdzie nieszczęsne szambo )
Może jutro skończę bo dzisiaj znowu dopadła mnie ciemność
Potrzebuję Waszej pomocy i porady jak mam prowadzić różę pnącą. Na tym kompletnie się nie znam. Nie wiem czy zastosować pergolę czy jakaś siatkę i tam ją wyginac? Jest bardzo wysoka, kwitnie pięknie i muszę z nią zrobić porządek.
Sumaki jak zawsze kolorem i wielkością liścia wygrywają nad innymi,
rybki mają raj, sprzęcior się sprawdza, woda kryształ i otoczenie coraz ładniejsze do zdjęć
Goya zmęczona, do zdjęcia na moment otwarła dla mnie oczy
Też czekam na listę płac HAHA, ale najważniejsze, że uszczęśliwiasz
Sezon kończący rok zawodowo zawsze trudny, ja też powinnam
zrobić sobie badania w kierunku zatok, bo bóle głowy mi dokuczają przy najmniejszym katarze, ale dabaj o siebie