Przepiękny! Tzn trzeba go sądzić w półcieniu, bez wystawy na ostre słońce.
Od kilku lat mam uprzedzenie do klonów palmowych bo u mnie ciągle padają a tak mi się podobają. Dostałam klona Katsura może z niego coś będzie podobno bez problemowy.
Małgosiu z przyjemnością obejrzalam ogrod jesienny. Tyle kolorow w jednym miejscu. Też walczę od 2 m-cy z liśćmi ale inaczej jesieni by nie było w tym roku wyjątkowo długa i ciepła.
U nas teraz na minusie bez śniegu może jutro.
Piękne tło dla mniejszych roślin urosło. Sosny czarne przepiękne spróbuj im wiosna uczknac nowe przyrosty gdzieś metr od ziemi. Szkoda ich ciąć a na pewno w przyszłym roku znowu będą miały przyrosty ponad 30 cm i zagłusza inne rośliny.
Żółty ognik też bardzo mi się podoba u mnie przymarza.
Też mam obawy aby moi sąsiedzi przypadkiem nie wpadli na jakiś pomysł wybudowania czegoś co by mnie wk...
U nas teraz księżyc świeci i -3 śniegu brak.
To ta maszyna takie cudenka haftuje. Wydawało mi się, że jest bardziej nowoczesna z wygladu. Jednak Singer nie odszedł od tradycji. Kiedyś też szyłam na takiej podobnej z dużym pedałem szyła bardzo dobrze nie do zdarcia jeszcze siostra na niej szyje.
Pewnie przystawka do niej jest najważniejsza.
Ależ Ewo masz przecudnie w szklarni i ten nastrój, adekwatny do 1 niedzieli adwentowej
A co okryłaś brzozowymi witkami?, chyba, że to coś innego - cudnie
Pięknie Gosiaczku - chyba będę miała taki sam karmnik
Ciesze sie że juz Ci lepiej, a ciężko przechodziłaś>
Ogród bajeczny - śnieg dodał mu cudownego uroku