Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogród z pergolą 19:49, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Takie jak u mnie nie podobają Ci się?
Jeśli chodzi o ciemierniki to przed chwilą Karolina pisała mi, ze miała taka odmianę i one wymarzają Więc raczej w przyszłym roku kupię sobie te zwykłe w B

Te Twoje to technorattan?? Twoje mi sie podobają bo nie są takie "plastikowe"
czyli rezygnujemy z ciemierników
Ogródek Iwony II 19:18, 24 kwi 2016

Do góry
anka_ napisał(a)
Iwonko ogród jak zwykle zachwyca, ale hortensja pnąca po prostu cudeńko.

ren133 napisał(a)

Iwonko
Fajną masz tą hortensję

Madzenka napisał(a)
Hortensja pnąca mnie kusi, zastanawiam się czy kiedyś jej po płocie nie puścić?

W imieniu hortensji dziękuję
Cieszy szczególnie teraz, jak już się zieleni, a my tak bardzo świeżości potrzebujemy.
W szkółce cała altanka nią zarośnięta byłą, bardzo nam się to podobało.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:50, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Marzenko Jaka to odmiana?
miałam takie żółte i różowe, u mnie jednoroczne można by żec, a odmiana WHITE LIBERSTAR
Z Pszenicznej ... 18:25, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Agata
Widzę, że w tym samym czasie podobne zakupy zrobiłyśmy
Kiedy sadzisz? Bo ja chyba jutro ... ale musze dokupić jeszcze chyba z 7sztuk i 3 olbrzymy mam zarezerwowane w Łodzi Szukam jeszcze hakone zieloną ... gdybyś widziała daj znać

A proszę Cię bardzo, zapytaj Anetę, bo w ofercie ma

http://sklep.trawy.eu/hakonechloa-macra.html
Z Pszenicznej ... 18:14, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Agata
Kiedy sadzisz? Bo ja chyba jutro ... ale musze dokupić jeszcze chyba z 7sztuk i 3 olbrzymy mam zarezerwowane w Łodzi Szukam jeszcze hakone zieloną ... gdybyś widziała daj znać

Renatka najpierw muszę rabatę przygotować bo to na front idzie.
Czyli tam gdzie stoją, a widzisz co tam jest - syf totalny

Docelowo mają tam być w plecach miskanty ML, no i cebulowe na wiosnę- tulipki a potem czosnki. Tak sobie to wymyśliłam i jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie
Z Pszenicznej ... 18:02, 24 kwi 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Dziewczyny obkupiły się w Opatówku, a ja pojechałam 60 km po nie
Wymagają już szybkiego wsadzenia, ciecia i opieki, ale kosztowały 14 zł za sztukę

Agata
Ogród z pergolą 17:54, 24 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

spojrzałam szybko na all i pewnie tez to wybiorę
ale Ty to chyba nie bawisz sie w palety tylko spawanie?

Też jestem zainteresowana kwestią poduch bo potrzebuję do wgłębnika
Ciekawa jestem co wymyślisz?
Ogród z pergolą 17:46, 24 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
nie lubie technorattanu, myślałam jeszcze zrobic taki jak Beta teraz robi na konstrukcji stalowej ale zaangażowaliśmy juz teścia w plac zabaw to na ten wypoczynek bym chyba do września czekała
śpieszy Ci sie tak z tymi ciemiernikami? bo dziewczyny jeszcze nie poodpisywały

Takie jak u mnie nie podobają Ci się?
Jeśli chodzi o ciemierniki to przed chwilą Karolina pisała mi, ze miała taka odmianę i one wymarzają Więc raczej w przyszłym roku kupię sobie te zwykłe w B
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:21, 24 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
I malowanie elewacji - tyły - widać jedna warstwę szarej i pomarańcz

i pomalowany jeden bok

Pochwalam wybór koloru
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:18, 24 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zaczynają kolejne tulipany

Marzenko Jaka to odmiana?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:08, 24 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ja mam zieloną całkiem zielona, Finkia twierdzi ze bez problemu wytrzyma na słońcu. Nie wiem czy marca da rade, u mnie wszystkie paskowane przypala słonce. Wieloszka ma jedna na słoncu i nie wiem czy macrę czy albostriatę.

Marzenko
Ale ta zielona calkiem zielona to jaka odmiana?
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 16:22, 24 kwi 2016

Do góry
butterfly napisał(a)

ren133 , brzózki sadzone jako patyczki, które nawet nie były jeszcze białe w 1012 sadziłam

Serio???
Zawilce wpisałam na listę chciejstw. Hm, przydlugawa się robi
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 16:02, 24 kwi 2016

Do góry
zbigniew, dziekuje za odwiedziny ja przyznam szczerze że nie mam czasu odwiedzać w watkach bliższych i dalszych sąsiadów, ale teraz mus zobaczyć co tam nakombinowałeś z tą lawendą

ren133 , brzózki sadzone jako patyczki, które nawet nie były jeszcze białe w 1012 sadziłam

Madzen, obadaj sprawę jak bedziesz, bede wdzięczna

katiaxx, ja tez kocham tę rabate miłością bezgraniczną, pieknie wygląda szczególnie w słońcu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:46, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

... a wiesz, ze chyba robiłam wczoraj jakieś zdjęcie AM ... niestety nie wyglądają za ciekawie ... sporo osób na forum skarży się na nie w tym roku ... a to że sianowate, że nie odbijają i nie wiadomo co z nimi będzie ... trochę mnie to martwi

To mnie zmartwiłaś. Chciałam powtórzyć Twoje połączenie szałwii z AM . Masz pomysł z jaka inna trawą oprócz FC mogłaby ciekawie wyglądać szałwia różowa?
Szmaragdowy Zakątek 11:16, 24 kwi 2016

Do góry
Potem grupa łódzka odwiedziła fantastyczny ogród Reni(ren133)

Ogród przepiękny…trawniczek równiutko przycięty, roślinki dopieszczone…CUDO!!!
Jak widać na załączonym obrazku…piękno ogrodu ściśle powiązane z kreatywną aktywnością ruchową właścicielki

Finał wycieczki zakończony w przepastnym ogrodzie Caroli, gdzie ilość wspaniałych roślin po prostu przytłacza…
Nie obyło się też oczywiście bez pysznej herbatki , smakowitych łakoci i owoców oraz świeżo upieczonych wypieków. Na zdjęcia już niestety nie miałam siły…może któraś z dziewczyn coś wkleiła u siebie.
Było fantastycznie, super wycieczka, udane zakupy, cudownie spędzony dzień w towarzystwie cudownych ludzi !!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:11, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Jagoda
Zebym tylko nie popłynęła z tą rabatą? eM to juz nic nie mówi tylko wzdycha i głową kręci ... i pomaga oczywiście (sama nie dałabym rady przeczołgać ich do dołka) Widze, ze mu się nie widzi ten mój pomysł o koledze nie wspomnę
Kurdę jak dam ciała to bedą mieć polewkę ze mnie
Jak mi sie nie uda tzn, że moja wyobraźnia szwankuje

Uda Ci się , nie ma się co zrażać komentarzami. Ja ciągle wysłuchuję docinków a propos murów od poMa, zamurujesz nas, no to gdzie kolejny mur budujesz itp, a później się co jakiś czas wygada, jak to w pracy opowiadał o wylewaniu fundamentów .

Bardzo dorodne egzemplarze, jak buchną kwieciem będzie szał . Też zostawiłabym im te najgrubsze pędy, ale dla bezpieczeństwa lepiej podpytać kogoś doświadczonego, ja nawet ich na żywo nigdy nie wiedziałam .
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:09, 24 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Voila
Świdośliwa lamarcka nr 1

i nr 2

CZEKAM NA PODPOWIEDZI JAK JE CIĄC

Reniu, przepiękne drzewa i jakie wielkie!

Szmaragdowy Zakątek 10:51, 24 kwi 2016

Do góry
yolka, ren133 – dziewczyny, to przykre, ale życie musi toczyć się dalej…

Olili – Iza, te łososiowe żonkile są cudne…polecam!!!

11 stokrotka – nie ma sprawy Gosiu, jakbyś chciała jechać do Pani Trawkowej w którąś sobotę to ja prawie zawsze w weekend jestem w „szmaragdowym”…możemy skoczyć razem, bo ode mnie do niej są „2 rzuty beretem”

rozark – Reniu, długo cieszyłam się babcią, lecz dla mnie i tak stanowczo za krótko…

lojalna_ - to fakt Jolu, Ogrodowisko to specyficzne miejsce…i bardzo przyjazne nie zależnie od chwili i nastroju
Ogród z pergolą 10:37, 24 kwi 2016

Do góry
Aniu
Rozplenica u mnie też jeszcze nie ruszyła Co z ciemiernikami? Mogłabyś przeslać mi na priv źródło i cene kory? i pokazałabyś z bliska jak ona jest?

Ps Fajne te europalety ale u Ciebie widzi mi sie technorattan
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 10:16, 24 kwi 2016

Do góry
butterfly napisał(a)
Kilka wczorajszych zdjęć

Pięknie
Ktory sezon masz już brzozy? Bardzo ładnie odznaczają sie już te białe pnie ... u mnie jeszcze trochę do takiego widoku Gdzie kupowałaś tą mediopictę?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies