Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:02, 24 lis 2013

Do góry
no czas na kopce, czas, myślałam, że w tym tygodniu zdąże ale czasu mi zbrakło... ja tam lubię dekorowanie. Widziałam ostatnio prześliczne ozdoby choinkowe srebrzysto-białe i złote, zakupiłam też u Kasi ogromniaste 'lodowe' sople i wianek (w drodze), wypaczyłam materiał na obrus. I co najważniejsze słyszałam już 'last christmas'

edit
sprawdziłam w fotach i jeszcze 2.12 róze u mnie 'stały' a od 7.12 byl śnieg i mróz do świąt
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:35, 24 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a gdzie nabyłaś światełka???

W casto.
Wlasnie mnie zdziwiło, bo żadna pogoda nie wskazywała silnych mrozów. Czas jednak kopczykować
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:33, 24 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Łukasz a ja u siebie nie spotkałam się z oświetlaniem domów w adwent, a raczej w ostatnim tygodniu przed świętami

Ja na wzór niemiecki rozpoczynam przygotowania do świąt od pierwszego dnia adwentu odliczam dni do urodzin
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:06, 24 lis 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Nazwe lampek sobie zapisze, moja kurtyna światełek działała jeden sezon. W kolejnym roku kabel się kruszył, a były to lampki zewnętrzne wcale nie najtańsze. Możliwe, że powodem było silne oblodzenie lampek, ale mimo wszystko powinny wytrzymać.
Czekam na twoje światełka uwielbiam adwent właśnie za oświetlone domy, przypominają mi się czasy jak prawie każdy dom był 'obklejony' kolorowymi światełkami i wieczorami biegało się z lampionem na roraty
Teraz niestety z roku na rok coraz mnie światełek w okolicy ...
Łukasz a ja u siebie nie spotkałam się z oświetlaniem domów w adwent, a raczej w ostatnim tygodniu przed świętami
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:47, 24 lis 2013

Do góry
a gdzie nabyłaś światełka???
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:46, 24 lis 2013

Do góry
o matko aż pobiegłam wypaczyć co to norweska mówi bo u mnie NIC nie przykryte, ale odetchnełam bo jakiś strasznych temperatur nie nadają... a u mnie kory niet, ziemi niet i zamiast 7 mat przyszły 4szt w piątek...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:30, 24 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
hahahaha cwaniaczka

no...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:20, 24 lis 2013

Do góry
aga_szsz napisał(a)
To fakt! Pelno jest jakis bzdurnych programow o gotowaniu, sprzataniu, meblowaniu itd., a o ogrodach jak na lekarstwo!
Danusiu, mysle, ze czas na nowe wyzwanie! Moze pomyslisz o dodatkowym zajeciu w TV, z korzyscia dla nas wszystkich Ja jako pierwsza zglosilabym swoj pseudo ogrod do metamorfozy!
hahahaha cwaniaczka
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:58, 24 lis 2013

Do góry
Robaczek napisał(a)
Fajne spotkanie, świetna obsada!
Jesli chodzi o polskie programy o tematyce ogrodniczej, to niestety telewizja nie ma nic do zaoferowania.
Nie wiem dlaczego w 40-milionowym kraju, gdzie jest tylu pasjonatów ogrodów nie mozna stworzyć jednej, sensownej produkcji na poziomie choć zbliżonym do angielskich wzorców z BBC.
To żenujące
Robaczku jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:03, 24 lis 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
słodszy od tortu ... czy te oczy mogą kłamać ? ... a to juz o obydwojgu
ta słodycz przekłada się proporcjonalnie na łobuzerstwo
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:44, 24 lis 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Ana czytałam, że impreza imprezą a Ty poległaś i cierpisz ... suszone jagody (koniecznie suszone) zaparz i wróg powinien się wycofać ...
jak u mnie będą już roślinki to wówczas wtykanie pomiędzy nie cebulek wyjdzie samo z siebie ... a jak teren wolny to w szeregu zbiórka
Izula rewolucja była przez dwa dni przed imprezą, na szczęście wróg wiedział kiedy się wycofać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:38, 24 lis 2013

Do góry
Zielona napisał(a)
Cześć, Siostro od laurowych liści Jak się czujesz? Dałaś radę, czy cierpiałaś podczas imprezy? Bujamy się po innych wątkach, więc postanowiłam wdepnąć do Twojego Uściski niedzielne.

dałam w sobotę było juz prawie dobrze
mój najmłodszy loczek blond ( tak mówi o sobie)
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:28, 24 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
o jezusicku... ja tam wczoraj uwijałam się jak w rosole zlisciem laurowym by Jaskowe urodziny wyprawić a tu takie rzeczy... cud miód i orzeszki. Uwielbiam teksty tylko teraz już nie wiem czy pisze je Izabela czy Konstancja ??? rozdwojenie jaźni aaaaaa tulipy posadzone w najlepszek kooperacji, będa zachwycać wiosną. I wstyd mi jak Sebkowi że moje wcisnięte byle jak aby w ziemi... a na koniec takeeee Ave popelnione przez Martę, że czapki z głów... alebo może na głowe by kokardy nie pospadały

Ana czytałam, że impreza imprezą a Ty poległaś i cierpisz ... suszone jagody (koniecznie suszone) zaparz i wróg powinien się wycofać ...
jak u mnie będą już roślinki to wówczas wtykanie pomiędzy nie cebulek wyjdzie samo z siebie ... a jak teren wolny to w szeregu zbiórka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:36, 24 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Ty wzdychasz, ja zdycham... czymś sie zatrułam i ledwo laże od wczoraj, a tu trzeba żarło na imprezę przygotować...

A może to grypka jelitowa? Paskudna sprawa, nie zazdroszczę i zdrówka życzę

A jeśli będziesz na zjeździe w Białce, to koniecznie przywieź swoje art cuda

Buziaki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:23, 24 lis 2013

Do góry
o jezusicku... ja tam wczoraj uwijałam się jak w rosole zlisciem laurowym by Jaskowe urodziny wyprawić a tu takie rzeczy... cud miód i orzeszki. Uwielbiam teksty tylko teraz już nie wiem czy pisze je Izabela czy Konstancja ??? rozdwojenie jaźni aaaaaa tulipy posadzone w najlepszek kooperacji, będa zachwycać wiosną. I wstyd mi jak Sebkowi że moje wcisnięte byle jak aby w ziemi... a na koniec takeeee Ave popelnione przez Martę, że czapki z głów... alebo może na głowe by kokardy nie pospadały
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:56, 23 lis 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
mówisz o bergenii?

Tak
Bergenia, dokładnie Dziękuję bardzo
Teraz przynajmniej moja roślinka zostanie potraktowana zgodnie z "instrukcją" a nie jak dotej pory na wyczucie
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:55, 22 lis 2013

Do góry
Agnes napisał(a)
Witaj Aniu
Czy dołowałaś już swoje róże na pniu, bo nadają przymrozki ...
jeszcze nie, nadają jakieś takie malutkie... a że nie miałam ani czasu ani sił to sobie stoją.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:48, 22 lis 2013

Do góry
Zielona napisał(a)
ależ Cie trafiłam więc pozdrawiam i nadaj wzdycham do Twojej biżuterii.... Ty naprawdę jesteś art!
Ty wzdychasz, ja zdycham... czymś sie zatrułam i ledwo laże od wczoraj, a tu trzeba żarło na imprezę przygotować...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:31, 22 lis 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Cieszę się, że polubiłaś "moje" ciasto marchewkowe, podobnie, jak Alinka A przepis dostałam w kawiarence jednej ze szkółek w Pisarzowicach
Proponuję dodatkowo polać je sosem karmelowym, jest jeszcze ciekawsze w smaku
sos karmelowy?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:25, 22 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Ana artystko - dziś dopiero odkryłam jakie cuda tworzysz!
łojtam, łojtam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies