Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:02, 23 lis 2013

Sebek napisał(a)
Litania do Konstancji Ave!

Sebek nie mieszaj gatunków bo maturę oblejesz a tego nie zniesiem ... ...
Konstancja30 23:03, 23 lis 2013

Pola napisał(a)
Doczytałam do strony 200, uśmiałam się setnie smutki moje uleciały. Ten wątek zaznaczam mam zamiar go do końca spenetrować .... oczywiście wątek żeby nie było.
Ostatnie zdjęcia ogrodu cudne, bloga też obejrzę....
Konstancja jesteś wielka

normalnie bym napisała inaczej ale dziś to ... aaaaaaaaa ... AVE niech będzie ... i witam Polu ...
ka1sia 23:11, 23 lis 2013

wierszem...tak na poczekaniu... Marta, brawo!!! Izuś, należało Ci się no, że ja tak kurde nie umiem
Zielona 23:32, 23 lis 2013

Kasiu... Izie należy się docenienie, ale ja wierszem nie potrafię... potrafię rymem marnym bez specjalnego układania treści... ot... człowiek sam nie poczuje, jak mu się zrymuje
Kamajla 23:52, 23 lis 2013

Marta miałam wizualizację jak łowisz w rosole...
Madzenka 01:27, 24 lis 2013

Przybieglam zdyszana na premierę .

Ave zakrzyknelam na widok kjubowych rabat i Zon mi iPada wyrwał z rak!!!!
Zatem turlając sie resztę Odczytalam na komórce
Zielona oskubala mi laury aby uhonorować pseudo Messaline Cesarzowa Klaudyne !
Nie wiem czy zachwycać sie kjubaki czy rymami !!! Wszystko piękne!!!
Macham z górskiej kotliny i Kofam
ana_art 11:23, 24 lis 2013

o jezusicku... ja tam wczoraj uwijałam się jak w rosole zlisciem laurowym by Jaskowe urodziny wyprawić a tu takie rzeczy... cud miód i orzeszki. Uwielbiam teksty tylko teraz już nie wiem czy pisze je Izabela czy Konstancja ??? rozdwojenie jaźni aaaaaa tulipy posadzone w najlepszek kooperacji, będa zachwycać wiosną. I wstyd mi jak Sebkowi że moje wcisnięte byle jak aby w ziemi... a na koniec takeeee Ave popelnione przez Martę, że czapki z głów... alebo może na głowe by kokardy nie pospadały
Agnieszka_B 11:27, 24 lis 2013

Iza ! Powodujesz , że mam wizje !

Napisz proszę cos o grabach- jak będziesz je prowadzić .

Zostało mi troche , po posadzeniu żywopłotu. Zadołowałam i szukam pomysłu na wiosnę.
pozdrawiam
Mala_Mi 11:43, 24 lis 2013

Marta do kompletu ze Zbysiem, Jola i Hanusią i Bogdzią a i Dajaną też potrafi słowem rymowanym rozbawić
Panieński welon to odętka (jeszcze dziś męczyłam sie z przypomnieniem nazwy i tym sposobem lista zawodów nie dla mnie jest dużo większa - lingwista też na 100% nie dal mnie ) )

Enya73 11:53, 24 lis 2013

Tak, odętka wirginijska Szybko się rozrasta, jest dość ekspansywna. Miododajna Śliczna bylina

Kubikowe rabatki, taras i widok z tarasu- bomba Na wiosnę będzie bajecznie i jeszcze te tulipany Z chirurgiczną precyzją sadzone

Buziaki