Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Celina 17:20, 24 lis 2013

aga_szsz napisał(a)
To fakt! Pelno jest jakis bzdurnych programow o gotowaniu, sprzataniu, meblowaniu itd., a o ogrodach jak na lekarstwo!
Danusiu, mysle, ze czas na nowe wyzwanie! Moze pomyslisz o dodatkowym zajeciu w TV, z korzyscia dla nas wszystkich Ja jako pierwsza zglosilabym swoj pseudo ogrod do metamorfozy!

Danusiu to ja jako druga w kolejce! Co prawda mój "ogród" to działeczka ,ale kocham ją bardzo

Moich wpisów u Ciebie Danusiu maleńko ,ale pozory mogą zmylić!!

Wszystko... , no prawie wszystko podczytuję i przyznam szczerze ,że ostatnie zmiany w Twoim ogrodzie to mnie zmasakrzyły.

Wydawało mi się, że tam już piękniej być nie może. A tu taki myk!! Zwłaszcza czary-mary z lustrem bombowe!

Pozdrawiam serdecznie
ana_art 17:20, 24 lis 2013

aga_szsz napisał(a)
To fakt! Pelno jest jakis bzdurnych programow o gotowaniu, sprzataniu, meblowaniu itd., a o ogrodach jak na lekarstwo!
Danusiu, mysle, ze czas na nowe wyzwanie! Moze pomyslisz o dodatkowym zajeciu w TV, z korzyscia dla nas wszystkich Ja jako pierwsza zglosilabym swoj pseudo ogrod do metamorfozy!
hahahaha cwaniaczka
aga_szsz 17:30, 24 lis 2013

ana_art napisał(a)
hahahaha cwaniaczka

no...
Gardenarium 17:31, 24 lis 2013

Etam, to mnie nie interesuje, wolę swoją robotę, a w O. mam i tak za dużo zmartwień, jeszcze mi kolejne potrzebne.
Mam swoje marzenia jeszcze, ale są one daleko od tv, raczej wolę zaszyć się w głuszy i być samowystarczalną.

Mieć rodzinę przy boku, uprawiać warzywa, kwiaty i żyć pełnym życiem. Jak mnie będą odwiedzać pasjonaci mi życzliwi - będę szczęśliwa.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:35, 24 lis 2013

Gdyby się tym zająć, to musiałoby być naprawdę na najwyższym poziomie, pewnie że dalibyśmy radę, ale wtedy musiałabym rzucić wszystko co kocham, a sponsorów to raczej u nas nie ma takich żeby wystarczyło zrobić to superowo.

Reklamy lecą nachalne, "lokowanie produktu" to się nazywa. Gdybym była bogata, założyłabym własny kanał ogrodniczy. Wielu z Was znalazłoby w nim pracę. Ale mam inne plany

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:37, 24 lis 2013

Ja bym bardzo chciała "przewalić" do góry nogami wszystkie ogródki, jakie tylko chcecie haha

Instagram Ogrodowiska
KasiaWB 18:09, 24 lis 2013

Nie mogę się już doczekać tego lustra na docelowym miejscu jestem fanką luster w ogrodzie
A "Magnolię".... mam i ja oczywista
Pozdrawiam
baraga1904 18:24, 24 lis 2013

...siedzę nad "Magnolią" i czytam/oglądam/podziwiam....kupił mi M...sama nie mogę uwierzyć...
...a Danusia już planuje wiosenne wojaże...wspaniale...P
Loosiuu 18:41, 24 lis 2013

Myślałem, żeby jechać na tą konferencję. Super musiało być!

Co do programów to cieszmy się, że w ogóle są! Mi tam się podobają, bo przedstawiają ogród jako coś przyjemnego i przede wszystkim prostego. Są skierowane dla amatorów, dlatego ludzie, którzy oglądają je rzadko są w stanie zrozumieć o co chodzi i w dzięki temu bardziej optymistycznie podchodzą do działania
18:57, 24 lis 2013
Gardenarium napisał(a)
Ja bym bardzo chciała "przewalić" do góry nogami wszystkie ogródki, jakie tylko chcecie haha

trzeba tylko poszukać sponsorów ......i taki program w tv pewnie był by popularny.....a chętni na pęczki będą przysyłać zgłoszenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies