Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 12:18, 24 lis 2013

ka1sia napisał(a)
wierszem...tak na poczekaniu... Marta, brawo!!! Izuś, należało Ci się no, że ja tak kurde nie umiem

ja tez Kasiu nie umiem ... ehhhhhhhh no cóż ... nie mogą wszyscy umieć tak samo ... i bardzo dobrze ...
Konstancja30 12:19, 24 lis 2013

Zielona napisał(a)
Kasiu... Izie należy się docenienie, ale ja wierszem nie potrafię... potrafię rymem marnym bez specjalnego układania treści... ot... człowiek sam nie poczuje, jak mu się zrymuje

Marta od wczoraj listki laurowe są wyławiane z rosołów ... ale narozrabiałaś
Konstancja30 12:25, 24 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)

Przybieglam zdyszana na premierę .

Ave zakrzyknelam na widok kjubowych rabat i Zon mi iPada wyrwał z rak!!!!
Zatem turlając sie resztę Odczytalam na komórce
Zielona oskubala mi laury aby uhonorować pseudo Messaline Cesarzowa Klaudyne !
Nie wiem czy zachwycać sie kjubaki czy rymami !!! Wszystko piękne!!!
Macham z górskiej kotliny i Kofam

zwizualizowałam sobie Adama i jego minę gdy białogłowa w środku nocy do kolorowej płytki krzyczy AVE ... rany boskie ... oni nas kiedyś za te miny i słowa przed kolorowym bratem ekranem osadzą w pikowanych salonikach na odludziu ... i zupełnie mnie to nie martwi zastanawiam się tylko jaką metodę komunikacji wówczas opracujemy )))) ... bo, że coś się wykombinuje to jestem pewna ...

z klaudyną bomba ale ja już mam tyle postaci, że stare bywalczynie się gubią czy Iza czy Koni pisze ... zostaję przy Ize ... jak Anek napisała krócej się pisze ))))

Madżenko całosć surowa i w zasadzie do wiosny to szablon przygotowany na nasadzenia ... ale ciesze się jak wariatka ... Kofam
Konstancja30 12:28, 24 lis 2013

ana_art napisał(a)
o jezusicku... ja tam wczoraj uwijałam się jak w rosole zlisciem laurowym by Jaskowe urodziny wyprawić a tu takie rzeczy... cud miód i orzeszki. Uwielbiam teksty tylko teraz już nie wiem czy pisze je Izabela czy Konstancja ??? rozdwojenie jaźni aaaaaa tulipy posadzone w najlepszek kooperacji, będa zachwycać wiosną. I wstyd mi jak Sebkowi że moje wcisnięte byle jak aby w ziemi... a na koniec takeeee Ave popelnione przez Martę, że czapki z głów... alebo może na głowe by kokardy nie pospadały

Ana czytałam, że impreza imprezą a Ty poległaś i cierpisz ... suszone jagody (koniecznie suszone) zaparz i wróg powinien się wycofać ...
jak u mnie będą już roślinki to wówczas wtykanie pomiędzy nie cebulek wyjdzie samo z siebie ... a jak teren wolny to w szeregu zbiórka
Konstancja30 12:34, 24 lis 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Iza ! Powodujesz , że mam wizje !

Napisz proszę cos o grabach- jak będziesz je prowadzić .

Zostało mi troche , po posadzeniu żywopłotu. Zadołowałam i szukam pomysłu na wiosnę.
pozdrawiam

Agnieszko moje graby mają jedno zadanie główne - odciąć mnie od tego co za płotem jednocześnie pozwalając na przenikanie słoneczka ... i to zadecyduje o ich pokroju ... chcę je trochę tylko zagęścić by cieszyły zielenią ...i rzeźbą liści ...
wiosną mam zamiar kupić małe krzaczki na żywopłot ... to będzie wyzwanie bo chcę go poprowadzić w donicy na tarasie aby stanowił plecy kanapy .... pracujemy nad projektem donicy i musi się udać ... i to chyba nie koniec moich przygód z grabem ...
Konstancja30 12:35, 24 lis 2013

asc napisał(a)
Marta do kompletu ze Zbysiem, Jola i Hanusią i Bogdzią a i Dajaną też potrafi słowem rymowanym rozbawić
Panieński welon to odętka (jeszcze dziś męczyłam sie z przypomnieniem nazwy i tym sposobem lista zawodów nie dla mnie jest dużo większa - lingwista też na 100% nie dal mnie ) )

bez wzgledu na to czy nazwana panieńskim welonem czy odętką jest cudna ... i biała ... no juz się zakochałam
ana_art 12:44, 24 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

Ana czytałam, że impreza imprezą a Ty poległaś i cierpisz ... suszone jagody (koniecznie suszone) zaparz i wróg powinien się wycofać ...
jak u mnie będą już roślinki to wówczas wtykanie pomiędzy nie cebulek wyjdzie samo z siebie ... a jak teren wolny to w szeregu zbiórka
Izula rewolucja była przez dwa dni przed imprezą, na szczęście wróg wiedział kiedy się wycofać
Madzenka 13:33, 24 lis 2013

Iza szkielet jest cudny, wiosna już naleźy do Ciebie
Magda70 19:42, 24 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)
a teraz jak mawia Bociek idę na kominki

a propos...gdzie jest Bociek??
trafo 20:23, 24 lis 2013

Izo czekam z Tobą na wiosnę, jestem pod wrażeniem zmian.
Serdecznie pozdrawiam