Mój 4 arowy azyl...
23:22, 14 paź 2012
Bogusiu, widziałam Twoje lilie i zaskoczona jestem podobnie jak moimi hiacyntami...
tworzę nową rabatę to zachodnia strona ale lekko zacieniona wokół swierka obsadziłam hosty sama wyrosła leszczyna(pewnie sójki posadziły)ja oddam i nie mam pomysłu co dalej chciałm przesadzić lilie i krokosmię w ich miejsce posadze róże ale i tak miejsca dośc może podpowiecie?
![]()
![]()
Witaj Bogdziu !
przepiękne jesienne róże i ekstra zdjęcia
czytałam u Ani asc że wykopałaś lilie - i co z nimi zrobiłaś?? moje mają nową kupkę zielonych liści przy ziemi ale bardzo pasuje mi jej przesadzić i nie wiem kiedy.
pozdrawiam
Ooo, jak pisałam post, to wskoczyły nowe fotki z rysunkami. Aniu, może wsadź coś dla kontrastu - może jakieś ciemniejsze fioletowe floksy, albo przetaczniki?
Kasiu jaki śliczny nowy awatarek!
A jeśli chodzi o cebulki to posadziłam wczoraj lilie od Ciebie, 3 ziemowity od sąsiadki i 2 kupione hiacynty w kolorze żółtym-bananowym. Myślałam że wyjdzie mi z krokusami, ale zabiegi zniweczyły plany. Za to lepiej się czuję i dzisiaj przy wspaniałej pogodzie jesiennej posprzątałam w ogrodzie i skosiłam prawie całą działkę.