Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

MarekW 22:11, 13 paź 2012

Wieniec piękny wyszedł gratuluję
Graszka 22:17, 13 paź 2012

Ależ Ty masz wielki ogród, a te pomidory, palce lizać. Posadziłam u siebie też dziesięć krzaków, nie wszystkie się udały, dostały plam i były jakieś dziwne. Piękne róże i lilie. Podpatruję, podglądam. I jeszcze jedno, z pierwszego wątku. Piękne okno w kuchni to z winogronem
eliza3 22:48, 13 paź 2012

Zdjęcie z czerwienią boskie, a raczej piekielne, bo płonie jak ogień... bardzo energetyczne. Buraczki też czerwone, widać, że jesień lubi czerwień...
Moniika 22:52, 13 paź 2012

Hej Aniu obfociłam Bukszpany ale jakieś średnie te zdjecia .... Nie odważyłam sie ich wstawić pozdrawiam m
barbara_kraj... 22:58, 13 paź 2012

Aniu, Tyś powinna wątek ze swoimi przepisami założyć))
Piękne barwy jesienne
U nas tych kolorów nie będzie, bo przymrozek swoje zrobił
monteverde 23:03, 13 paź 2012

MarekW napisał(a)
Wieniec piękny wyszedł gratuluję

Rano zrobię lepsze zdjęcie , teraz widzę, że kwiaty trochę krzywo, ale świeże i nie chciałam kwiatów skubać, podeschną to się wyrówna
monteverde 23:03, 13 paź 2012

Dubelek wyszedł to dla Basi pokażę jak robiłam sałatkę najpierw trzeba było wszystko przygotować buraczki, paprykę i cebulkę 3 kg buraczka oczywiście swojego, 1,5 kg papryki nie swojej cebule 3 duże swoje potem zrobiłam odpowiednią zalewę i do nie wrzuciłam pokrojoną paprykę i cebulkę i gotowałam razem 7 minut
następnie dorzuciłam starte na grubej tarce buraczki, wymieszałam i gotowałam 10 minut zmniejszyłam na maksa gaz i przekładałam gorącą sałatkę do słoików, nie trzeba pasteryzować, robię ja już z jakieś 10 lat bardzo ja lubimy
monteverde 23:17, 13 paź 2012

Graszka napisał(a)
Ależ Ty masz wielki ogród, a te pomidory, palce lizać. Posadziłam u siebie też dziesięć krzaków, nie wszystkie się udały, dostały plam i były jakieś dziwne. Piękne róże i lilie. Podpatruję, podglądam. I jeszcze jedno, z pierwszego wątku. Piękne okno w kuchni to z winogronem

Graszka w tym roku nie było takiego zwisu, bo winorośl zimą ucierpiała, ale odrasta
monteverde 23:18, 13 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Zdjęcie z czerwienią boskie, a raczej piekielne, bo płonie jak ogień... bardzo energetyczne. Buraczki też czerwone, widać, że jesień lubi czerwień...
lubi Elizko masz rację
monteverde 23:18, 13 paź 2012

Moniika napisał(a)
Hej Aniu obfociłam Bukszpany ale jakieś średnie te zdjecia .... Nie odważyłam sie ich wstawić pozdrawiam m

Monika wstawiaj , już idę oglądać