No i tu pomyłka, przeczytałam ostatnio tą ustawę i pierwsze dziecko liczy się jako pierwsze jeżeli się uczy i nie ma dochodów do 25 lat Wypłacają tylko do 18
Reniu jak na razie to mi tyły zarastają chwastowiskiem Byłotam dowiezione ziemi zaorane zbronowane a teraz pięknie chwasty wyłażą. Nie wiem jak ja tam posieję trawę raundap chyba odpada bo nic tam nie posadze w tym sezonie.
nic mu nie robiłam musiał chyba dojrzeć trochę, a ja taka w gorącej wodzie kąpana i myślałam że nic z niego nie będzie ale w drugim miejscu posadziłam cebulki takie przybyszowe, i słabszy o wiele, nie wiem nawet czy zakwitnie. Czytałam kiedyś jak dziewczyny ostrzegały przed tymi czosnkami, że to rośnie jak chwast i faktycznie tak się wysiał, że mam go dosłownie wszędzie
Ren...jestem z niej zadowlona...u mnie kiepsa gleba...ale jej to nie przeszkadza...ma tez cały dzień słońce...i świetnie sobie radzi w tych warunkach...co do mebelków, to z powodu mojego niezdecydowania termin ich ukończenia nieznacznie sie przesuną...dlatego teraz nie mówię kiedy...tylko pokaże jak będą
Emperiory bosssskie..warto by6ło ich nasadzic w takiej masie oj warto...co ?
Moje tez kwitną, z tym że od 3 lat w tym samym miejscu i jest ich coraz mniej i sa coraz drobniejsze....no ale skoro ich nie wykopuje to tak mam.
Twoje sliczne.
I pozostałe miejsca w ogrodzie tez piekne, kocham bukszpany w tej fazie, w takiej soczystej zieleni i z młodymi przyrostami...