Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 11:36, 17 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
z czarnym tez bedzie ok.
ale patrzac z zewnatrz dałabym brązowe nogi, jasny białawy blat (jak elewacja) i taki sam (białawy) kolor poduch

a były jasne poduchy do wyboru...jakoś ten czarny bardziej do mnie przemawiał...brązowego stelaża jakoś w ogóle nie brałam pod uwagę...tez byłoby fajne...może za jakiś czas coś zmienimy...mogłam się wcześniej poradzić

w każdym razie na dzień dzisiejszy będzie czarny stelaż i dechy w kolorze teak....

wczoraj zrobiliśmy rozprowadzenie jednej rynny....została jeszcze jedna....siedziałam w dole prawie tak głębokim że mnie widać nie było

teraz idą opaski...i żywopłot grabowy...rabata już wyznaczona...teraz zrywanie darni...szkoda że dziś niedziela

buziaki dla zaglądajacych
ewa004 12:14, 17 kwi 2016

Jak prace idą ?
Tez u Ciebie tak pada ?
Juz chyba dosyć mam tego deszczu ,chociaż ciągle sucho jest i brak wody ,widzę to po mojej studni .
Miałam wczoraj ambitny plan posiac warzywa i d.... ,posiałam tylko pod folią .
Buzka ?

Aaaa przyglądałaś sie może tym ratanowym mebelkom i Ikea ?
beta 12:59, 17 kwi 2016

Ewa...u nas pogoda w kratkę...wczoraj do południa udało nma się najgorszą robotę wykonać...potem była przerwa techniczna-lało...a wieczorem znów mogłam wyjśc i działac...siałam bodajże w piątek...zostały mi ogórki...no i rozsady pora i selera...no włąsnie...chyba jux powinnam się po nie udać?
fajnie masz z ta folią...można szaleć

co do mebli ratanowych z I. to siedziałam na ratanowym fotelu...wygodny
malkul 21:09, 17 kwi 2016

współczuje ci decyzji co do koloru, ja nei potrafię wybrać mimo chęci aby ci pomóc w tej decyzji.
beta 10:51, 18 kwi 2016

malkul napisał(a)
współczuje ci decyzji co do koloru, ja nei potrafię wybrać mimo chęci aby ci pomóc w tej decyzji.

...dzięki za chęci...ale czasem lepiej nic nie napisać niż jakieś bzdury...
jakoś tam będzie...i tak bez względu na kolor jaki wybierzemy ten komplet będzie o niebo lepszy niż ten poprzedni...tak myślę
buziaki
u nas zimno...ale najwazniejsze żeby nie padało
ren133 11:05, 18 kwi 2016

beta napisał(a)

Zadowolona jesteś z tej heufleriany? Ja wysadziłam w sobotę ID z donicy i zastąpiłam ją właśnie tą seslerią Ciekawe czy cały sezon będzie taka piękna jak teraz?
ren133 11:14, 18 kwi 2016

beta napisał(a)
stół i jedna ławka pomalowane ...wygląda dobrze...teraz kolor drewna muszę wybrać...najrozsądniej byłoby w kolorze wypoczynku, bo już za dużo u mnie tych różnych odcieni brązów
zamówione hortki przyszły...co prawda, nie spodziewałam się "wypasów", ale te dwa patyczki przy każdej przeszły moje oczekiwania...ale idę sadzić...podtuczę je i będzie git...nie mam siły na wysyłanie i reklamację...mam tylko nadzieję, że to jest właściwa odmiana

buziaki

Ciekawa jestem tych mebelków Też musimy jakieś sklecić do wgłębnika: dwie ławki z poduchami i właśnie jakiś stół Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy
ren133 11:21, 18 kwi 2016

jazzy napisał(a)
Jestem za blatem w kolorze kompletu z ikeła

ja też
beta 12:53, 18 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Zadowolona jesteś z tej heufleriany? Ja wysadziłam w sobotę ID z donicy i zastąpiłam ją właśnie tą seslerią Ciekawe czy cały sezon będzie taka piękna jak teraz?

Ren...jestem z niej zadowlona...u mnie kiepsa gleba...ale jej to nie przeszkadza...ma tez cały dzień słońce...i świetnie sobie radzi w tych warunkach...co do mebelków, to z powodu mojego niezdecydowania termin ich ukończenia nieznacznie sie przesuną...dlatego teraz nie mówię kiedy...tylko pokaże jak będą
Marlenaa 14:04, 18 kwi 2016

beta napisał(a)

a były jasne poduchy do wyboru...jakoś ten czarny bardziej do mnie przemawiał...brązowego stelaża jakoś w ogóle nie brałam pod uwagę...tez byłoby fajne...może za jakiś czas coś zmienimy...mogłam się wcześniej poradzić

w każdym razie na dzień dzisiejszy będzie czarny stelaż i dechy w kolorze teak....

wczoraj zrobiliśmy rozprowadzenie jednej rynny....została jeszcze jedna....siedziałam w dole prawie tak głębokim że mnie widać nie było

teraz idą opaski...i żywopłot grabowy...rabata już wyznaczona...teraz zrywanie darni...szkoda że dziś niedziela

buziaki dla zaglądajacych

Ciężkie roboty u Ciebie, przypomniałaś mi, że rozprowadzenie dwóch rynien jeszcze przede mną, w tamtym roku nie zdążyliśmy wszystkich.
Stół na pewno będzie ekstra. A czasami lepiej się nie radzić. Jak za dużo fajnych propozycji pada to potem człowiek durnieje