Gosiu dzień dobry
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. U mnie jak zwykle mało kolorowo, ale tak lubię najbardziej.
Dla Ciebie moja najpiękniejsza ozdoba
Niestety nie miałam okazji być ostatnio w ogrodzie, ale udało mi się uwiecznić pierwszy śnieg, ale nie mam jak pokazać bo komputer niestety nie do uratowania.
Ostatnio cieszy mnie to co mam pod ręką, przystroiłam sobie mieszkanko. U mnie już zrobiło się świątecznie.
Hej Dziewczynki tak nastrojowo się udało dziękuję ale oprawa jeszcze brak ...podeślijcie tego białego bo choinki w domu bez śniegu za oknem nie chce mi się ubierać ...
Danusiu jak patrzę na te ulubione powyższe foty (bardzo ładne widoczku też mi się podobają) od razu przypominam sobie moja walkę z glonami kilka lat wstecz. Wiadra glonów za tydzień znowu wiadra.
Na szczęście mam to już za sobą, płynny ekstrakt ze słomy jęczmiennej załatwia glony. Do stawów kąpielowych też się nadaje.
Iryski w słońcu, płytka woda robi swoje. Te glony stale się utrzymują czy to jednorazowy rzut przed uruchomieniem filtrów?
Lista na przyszły rok ambitna. Też wchodzę w byliny i trawy. Mam jako tako ogarnięte i będę tylko dziury zapychać.
Oj Basiu, dziękuję. Staram się wciąż, próbuję. I cieszy mnie to też
Mój biały zawsze tak kwitnie od końca listopada do końca kwietnia. I cuchnący jeszcze mam. Ale ten jeszcze w pąkach.
A innych ciemierników kwitnących nie mam.
Ale dzięki Basi - basia3012 mam trochę siewek , co mnie bardzo cieszy.
A jakie będą? zobaczymy. Może w przyszłym roku pokażą kwiatek ?
Ciemny bordo mi się marzy .
U mnie dziś jest zimowo. Ale jak długo się utrzyma...zobaczymy .
Fajnie byłoby mieć takie białe święta