Lidka, cieszę się, że się Tobie u mnie podoba W połowie marca zaczynam działać, na razie mam remont u syna w pokoju i czasu jak na lekarstwo. Nie mogę się doczekać kiedy zacznę prace ogrodowe
Ten plan z rysunkami, gdzie będą nowe drzewa zrobiłam w excelu często też w zwykłym paint nakładam sobie co tam mi przyjdzie do głowy na swoje rabaty, aby mniej więcej wiedzieć jak to będzie fizycznie wyglądać. Lubię też robić rysunki kredkami po prostu
Wstawiam zdjęcie żurawek, które były w doniczce plastikowej całą zimę pisałam w Twoim wątku, ale już wiem, że ma być zimozielono i elegancko.
Hej Aneta Zainspirowałaś mnie żurawkami w donicy. Właśnie się zastanawiałam czy ich nie posadzić do korytek na okna. Chyba tak zrobię, bo nie chce mi się zmieniać trzy razy w sezonie roślin. Czy one zostawione na zimę przetrwają?
Hej Mirella, te na zdjęciu są po tegorocznej zimie, w doniczce plastikowej, bez okrywania muszę tylko suche pousuwać, ale w środku żyją i pewnie szybko bedą świeże liście. Polecam
Niestety nie wiem jaka to odmiana, sprzedawca kompletnie się nie znał ona ładnie wygląda po przebarwieniu. Jak będę sadzić obwódkę to zależy mi na Berry Smoothie albo jakiś róż i jeszcze Zipper mi się podoba. Teraz pewnie kupię z netu bo u mnie na giełdzie gdzie są żurawnki to wszystkie no name