Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Pszczelarnia 00:34, 13 gru 2012

Do góry
A cóżeś Ty w stolicy Pszczółko robiła, oprócz podziwiania (w szalonym pędzie, oczywiście) iluminacji na Trakcie Królewskim?
Mam nadzieję, że Ci się podobała (iluminacja). Ja bardzo lubię tak rozświetlone Krakowskie Przedmieście i Starówkę.
Moje poletko 00:29, 13 gru 2012

Do góry
O, nie płacz. A co? Nie chce robić? Czy tylko coś ugrać chce?
Ogródek Hanusi po zimie 00:26, 13 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Haniu, pięknie w zimowej szacie temu parkowi. A kaczuszki mnie urzekły.
Czytałam, że problemy zdrowotne miałaś. Dbaj o siebie, Haneczko, nie przemęczaj się.
Pasztety (wiem, nie będzie), mięsiwa, zakupy...

A rymowanki narzędziowe - cudne!
Buziam

Tess,też nie będzie zakupów,mięsiw i pasztetów.Na całe święta wyjeżdżam....zabieram ze sobą.......apetyt,nalewkę i......pierogi!
Początki w Kruklandii 00:26, 13 gru 2012

Do góry

No bo napisałam nie wszystko, co myślałam. tak trochę parafrazując: "Bo chodzi o to, aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa"...

Buziam
Kubusiowo 00:23, 13 gru 2012

Do góry
O matko, tu też o pichceniu...
To chyba raczej uciekam, bo zaraz się w coś wkręcę, a właśnie staram się w amok przedświąteczny nie wpaść.

Buziaki dla Gosi i jej Miłych Gości
Zielony galimatias 00:20, 13 gru 2012

Do góry
Ło matko, co to się porobiło, jakieś wielkie ściski, tortury...? I o... o... orgie...?

Ev, czy wszyscy cali? potrzebna pomoc?

Ogród w lesie 00:16, 13 gru 2012

Do góry
Oj, to ani chybi - głupi
Ja wyznaję zasadę, że to, co nie chce u mnie rosnąć, nie rośnie. Nic na siłę. Parę razy próbowałam ze storczykami i dałam spokój.

...a może jednak powinnam użyć czasu przeszłego (wyznawałam...), wszak od wejścia na Ogrodowisko już nic nie jest takie samo...

Buziam, Grupo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:03, 13 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ależ oplułyśmy monitor czytając wpisy z Waszego oczekiwania na relację z wiankowania!
Jesteście wspaniali!!!

O, Wredoty! To ja Was własną piersią broniłam, kiedy Was o to posądzano...
Ogródek Hanusi po zimie 00:01, 13 gru 2012

Do góry
Haniu, pięknie w zimowej szacie temu parkowi. A kaczuszki mnie urzekły.
Czytałam, że problemy zdrowotne miałaś. Dbaj o siebie, Haneczko, nie przemęczaj się.
Pasztety (wiem, nie będzie), mięsiwa, zakupy...

A rymowanki narzędziowe - cudne!
Buziam
Nasz przydomowy ogródek 23:37, 12 gru 2012

Do góry
Zbyszku, dziękuję, ale procumbens to chyba nie odmiana, tylko fragment nazwy - pełzająca (płożąca).
To zresztą bez znaczenia, bo już kupiłam tę moją w ilości wystarczającej i już nie raczej nie kupię (chyba)))

Marzenka ma gaulterię, posadzoną w tym roku wiosną (kupioną na święta bożonarodzeniowe). Z
obaczymy, jak jej przezimuje. Ale wydaje mi się, że nie powinno być problemów. Oczywiscie, jak już się zahartuje.
Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 23:31, 12 gru 2012

Do góry
No, jak pismo obrazkowe widzę, to mięknę, mięknę...

Beta, moje drzwi łazienkowe też mają szybkę na górze.
Widać ją w środku wianka.
Bo to są drzwi łazienkowe, a takowe, jak sama nazwa wskazuje muszą mieć lufcik, coby można było tam zaglądać (naśmiewam się, ale to mnie czasem intryguje. po co ta szybka???)
Postawić trawkę nad i... 23:22, 12 gru 2012

Do góry
Agnieszko, ależ miłą sercu każdego Ogrodowiskoholika i każdej Ogrodowiskoholiczki wiadomość przeczytałam - projekt juz masz! Gratulacje!
Wyobrażam sobie, jak się cieszysz

Też pomyślałam o żywym drzewku na święta, coby je potem wysadzić do gruntu. Ryzyko żadne - zakładam z góry, że albo się przyjmie, albo nie. Ale za póżno o tym pomyślałam, już są przebrane. Pomimo tego jednak mój M. nabył serbka co podobno ma 1,60 metra, ale malusi on ci jakiś, mizerny...

Zdrówka życzę, i dbaj o siebie, bo musisz mieć zdrowie, żeby realizować projekt
Boćkowe perypetie ogrodkowe 23:07, 12 gru 2012

Do góry
Bociek ja już kiedyś Twoje białe futro pożyczyć chciałam.
Bo ono czarne futro potrafi złapać.
Co chcesz za okrągły tydzień futra białego u mnie?

Bo zwariować można - zima jest, prawda?
Zimno jest, prawda?
To czarne futra powinny głęboko pod ziemią siedzieć, prawda?

No nieprawda! Kret ryje u Babci Danusi w ogródku, piękne czarne kopce na białym śniegu posadowił.

No to jak, machniom? Ty mi białe futro a ja Tobie... co chcesz?
Kolorowe rabaty 23:02, 12 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Czasami się zastanawiam czy ta baba nie była podesłana przez m ))))))))))))))

O, to zapewne z troski o Ciebie ino)))))))))))))
Rododendronowy ogród II. 22:58, 12 gru 2012

Do góry
Też tak myślę (co do słowa) i taką mam nadzieję
W Gąszczu u Tess 22:55, 12 gru 2012

Do góry
Dziękować, dziękować.
Mój pierwszy w życiu, w dodatku wiem, ze tego talentu nie dostałam w przydziale, więc dla mnie jest śliczny
Moje młodsze dziecko na widok wianka powiedziało wczoraj z nieskrywanym (!) podziwem: "Nie wiedziałam że jesteś taka zdolna".
A co!
Rododendronowy ogród II. 22:55, 12 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Ptaszki jak zwykle tu można znaleźć najpiękniejsze. I akurat na przepis na karmę dla sikorek trafiłam
O i o jabłkach doczytałam, że bez sensu zrobiłam - powiesiłam. Dla kogo? Nie wiem
Moje sikorki jakieś dziwne -niby się kręcą, ale nie jedzą. Pewnie za późno zaczęłam je karmić, i wcześniej w innej stołówce się stołowały i tam dalej jadają

Buziam, Bożenko

Przylecą, a jak nie to znaczy że mają co jeść
Rododendronowy ogród II. 22:49, 12 gru 2012

Do góry
Ptaszki jak zwykle tu można znaleźć najpiękniejsze. I akurat na przepis na karmę dla sikorek trafiłam
O i o jabłkach doczytałam, że bez sensu zrobiłam - powiesiłam. Dla kogo? Nie wiem
Moje sikorki jakieś dziwne -niby się kręcą, ale nie jedzą. Pewnie za późno zaczęłam je karmić, i wcześniej w innej stołówce się stołowały i tam dalej jadają

Buziam, Bożenko
Pszczelarnia 22:38, 12 gru 2012

Do góry
Ewo, bardzo ciekawa Twoja prezentacja konkursowa.
Narzędzia chyba wdzięczne niesłychanie, za to - o tyle niespodziewane co dogłębne - zainteresowanie i zadbanie?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:18, 12 gru 2012

Do góry
Irenko, zaraz te 40 postów nadgonię, a teraz chwalę awatarek.
Buziam

Edytuję, bo przebrnęłam (no, po drodze chyba wszystkie inne ogrody zachaczając).
Już masz ubrane drzewka! Łał!
Mój M. coś się ociąga, jak co roku. Nigdy doprosić się nie mogę, żeby choć raz ubrać wcześniej.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies