Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

bociek 19:58, 12 gru 2012

Loooooo matulu, to Wy juz trase koncertowa szykujecie widze

Ja tam moim storczykiem wcale sie nie przejmuje. Nie mocze, nie chucham. Stoi caly czas w wodzie, a ajk zapomne mu dolac to ma sucho. I kwitnie jak glupi prawie caly czas
Tess 00:16, 13 gru 2012

Oj, to ani chybi - głupi
Ja wyznaję zasadę, że to, co nie chce u mnie rosnąć, nie rośnie. Nic na siłę. Parę razy próbowałam ze storczykami i dałam spokój.

...a może jednak powinnam użyć czasu przeszłego (wyznawałam...), wszak od wejścia na Ogrodowisko już nic nie jest takie samo...

Buziam, Grupo
Pszczelarnia 09:42, 13 gru 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

moja droga do pracy...w korku nie stoję to fakt, ale przez śnieg muszę się przedzierać...

Pozdrowienia ze śnieżnej krainy...

A napatrzyłam się, bo choć bywa ciężko z drogą do pracy, szuflami, miotłami i zamarzniętymi bramami, że o ślizgawicy nie wspomną - lubię takie widoki. Wzbudzają we mnie same pozytywne skojarzenia.

PS I te lampioniki bardzo ciekawe. Mniam!
Evchen 10:48, 13 gru 2012

A teraz trochę zimowych klimatów. Zasypało nas śniegiem. Dodaję zdjęcia ku radości tych, którzy u siebie śniegu nie mają a bardzo chcieliby mieć. A przy okazji ich tuliskam

W tajemnym kręgu....

gotowy pomysł na aranżację Zimowy parasol jest, krzesła są.. parasol z badylków, ale kto by się tam przejmował?.. słońce i tak nie praży tak mocno zimą..

moja droga do pracy...w korku nie stoję to fakt, ale przez śnieg muszę się przedzierać...

Paskudo, paskudo, paskudo...
jak ja tęsknię za takim lasem.....

grupa_trzyma... 11:30, 13 gru 2012

Jak to? Paskudo? Ja ku pokrzepieniu serc dałam zdjęcie lasu. Szkoda, że latarenki zgasły, bo kiedy świecą jest jeszcze piękniej.
agniecha973 11:33, 13 gru 2012

Fajna perspektywa na ostatnim zdjęciu. Do pracy w podskokach można się wybrać po takiej drodze.
Evchen 11:35, 13 gru 2012

Jak to? Paskudo? Ja ku pokrzepieniu serc dałam zdjęcie lasu. Szkoda, że latarenki zgasły, bo kiedy świecą jest jeszcze piękniej.

Oj nie szkoda!.. bo zatrudniłabym się u Ciebie jako krasnal, który te latarenki w ręku dzierży
Serce nie pokrzepione.. raczej z(A)łamane....że tak pięknie może być w drodze do pracy
Muszę Cię koniecznie odwiedzić.. no muszę i już Nie przegonisz grabiami?
Evchen 11:36, 13 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Fajna perspektywa na ostatnim zdjęciu. Do pracy w podskokach można się wybrać po takiej drodze.

Prawda?.. Zadowolony pracownik to efektywny pracownik
grupa_trzyma... 11:37, 13 gru 2012

ja właśnie w podskokach pędzę, bo ciągle w lekkim niedoczasie....
A swoją drogą ktoś tu reklamował podpięcie się przedłużaczem do hadronowego spowalniacza czasu
Jak idą prace w tym kierunku??? Hę???
grupa_trzyma... 11:50, 13 gru 2012

Evchen napisał(a)

Oj nie szkoda!.. bo zatrudniłabym się u Ciebie jako krasnal, który te latarenki w ręku dzierży
Serce nie pokrzepione.. raczej z(A)łamane....że tak pięknie może być w drodze do pracy
Muszę Cię koniecznie odwiedzić.. no muszę i już Nie przegonisz grabiami?

Jak to przegonisz grabiami? Masz mnie za nic???
A co Ty ogr jesteś jakiś, żebym ja Cię grabiami miała przeganiać.
Masz przecież u mnie miejscówkę wykupioną na czas ograniczony do końca świata, czyli jeszcze jakieś ....liczę na paluszkach....7 dni...Czyli zaprzęgaj sanie, dżipiesa odpalaj i jesteś u mnie....