Ło matko, co to się porobiło, jakieś wielkie ściski, tortury...? I o... o... orgie...?
Ev, czy wszyscy cali? potrzebna pomoc?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Wieloszka, ale czasami male potrafi bardziej torturowac
Bociskam wszystkie Fajne Laski
Nooooo! - teraz musisz sobie wyobrazić taki szyderczo-diabelski śmieszek (jak ten z końcówki przeboju Jacksona "Thriller")
Wielościskam bez torturowania i Ciebie i Ev
Jak tu się do ciebie zajrzy, to tyle nowych wersji słowa ujrzy...ciekawa jestem co na to p. Miodek
ale my wiemy, że humor jest i zaglądamy
80% normy, no, no...prawie jak za E. Gierka
Obawiam się, że miód z ust Miodka by nie popłynął.. strach się bać..
O, tak! Wielościskam. Brawo Aga! Sama chciałabym być przez Wieloszkę wielościskiem potraktowana
Nio.. ja też taki wielokrotny (u)ścisk
Bociskanie przyjęte Poczułam się Fajną Laską.....
Ależ tu się orgiastycznie zrobiło z wielościskiem
byłam pewna, że odpisywałam .. ale nie mogę znaleźć postu. pewnie deja vu jakieś
Orgiastycznie nie zakumałam.. Bociek, tylko mnie nie zaklekocz, o kum-kumaniu tak na żarty
Gospodyni uśmiech zostawiam....i to nie jeden...i nie trzy
Oj jak ja lubię te uśmiechy potrójne
Ło matko, co to się porobiło, jakieś wielkie ściski, tortury...? I o... o... orgie...?
Złe ludzkie języki, plotki i pomówienia Tutaj grzeczne Fajne Laski są. Jest Las są i Laski. Żeby nie było, że nie ma tematu ogrodniczego
Tess, ze śmiechu dostałam szczękościsku...ale to chyba nie o taki ścisk chodzi, co?
No o ten, o ten. Wielościsk Wieloszki to uśmiech aż do szczękościsku włącznie
Kwiaty z zapasów, archiwów i czeluści komputerowo/komórkowych.
Takie ogrodowe odliczanie.
TO ja poproszę o aktywnie i częste uruchamianie zapasów z czeluści
Nooooo! - teraz musisz sobie wyobrazić taki szyderczo-diabelski śmieszek (jak ten z końcówki przeboju Jacksona "Thriller")
Wielościskam bez torturowania i Ciebie i Ev
Czuję się wyróżniona Tortury oddaję w gratisie innym Chociaz jak wspomniałam ten ścisk zwielokrotniony z torturami niewiele ma wspólnego .. takie miłe i przyjazne te tortury prowadzące do szczękościsku władzy zębatej
Miłe i przyjazne tortury prowadzące do szczękoscisku władzy zębatej? Ev, jesteś boska! Jakie cudne podsumowanie naszych dyskusji o torturkach.
Poza tym takie miłe torturki wcale nie są złe...