Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi
20:18, 02 lip 2012
Betysiu, piękna jest !!! to chyba marmur, tak ? jak będzie woda i lilie i róże i....ach nic tylko przysiąść i słuchać szumu wody.....
Pozdrawiam Miła
Piękne te liie .Ta z drobniutkimi kwiatuszkami jasna to widzę identyczna jak moja .Nie wiesz Aniu jak brzmi jej imię ?Ja kupiłam ją jako zupełnie inną lilie stąd nie dane mi go znać
Pięknie było rok temu kiedy miałam możliwość zobaczenia twojej przestrzeni teraz posesja jest dopieszczona w szczegółach .Jest świetnie Ania
Piszę ten post już któryś raz i zawsze wychodzi mi że błąd, ale ostatnio u mnie sie udało to może i u Ciebie sie uda.
Zaskroniec śliczny, metaliczny.
Roslinki też śliczne a najbardziej lilie i trawka taka jak szczotki do mycia butelek ale to chyba nie rozplenica bo u mnie o kwiatach mowy nie ma.
Co do rh Franceski to ona jako kobieta ma kapryśną naturę i u mnie też tak rośnie nierówno i często wygląda gorzej od innych ale jak przyjdzie kwitnienie to nie grymasi i pokazuje na co ją stac. tak że przyzwyczaj sie do kaprysów jaśnie franceski bo ona tak jest piękna że kaprysy można jej wybaczyc.