Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Sebek 19:47, 02 lip 2012

Cudna sama rzeźba, a w opisanym dla niej otoczeniu będzie wyglądać excellent!
anula_wn 20:18, 02 lip 2012

Betysiu, piękna jest !!! to chyba marmur, tak ? jak będzie woda i lilie i róże i....ach nic tylko przysiąść i słuchać szumu wody.....
Ana 20:19, 02 lip 2012

Betysiu, ale cacuszko! W tym otoczeniu będzie jak perełka - już to wszystko "widzę"
oj nie tylko Ty sie zachwycasz
kaisog1 20:20, 02 lip 2012

Cudna ta rzeźba Jak nie przepadam za takimi tak ta do róż pasuje idealnie
alinak 23:18, 02 lip 2012

Beatko - pozdrawiam . widzę że zawróciły ci w głowie róże podobnie jak mnie . piękne i wszystko co można o nich napisać . z tymi co wybrałaś na jesień nie mam doświadczeń . jednak ślicznie się prezentują a rzeźba akurat do nich pasuje . tylko nic już koło niej nie wstawiaj , bo sama wiesz .....za dużo to kicz
Diana 23:21, 02 lip 2012

betysiu ja tez się zachwycam miałaś szczęście ją kupić
grupa_trzyma... 23:27, 02 lip 2012

Piękna rusałka. Otoczona białymi różami będzie się wspaniale z nimi komponować. Już nie mogę się doczekać jesieni...chociaż ja nigdy nie mogę doczekać się jesieni, bo to moja ulubiona pora roku...ale tym razem będę czekać podwójnie niecierpliwie.
Oj! Betysiu! Umiesz zaczarować...
grupa_trzyma... 23:27, 02 lip 2012

Czy ta rzeźba jest z marmuru? Zapomniałam zapytać.
betysia 06:18, 03 lip 2012

Witajcie KOchani
alez ja sie ciesze, ze nie tylko mi sie ONA podoba ...
obok niej nie bede nic stawiac...bedzie tylko ona w bardzo prostym, plaskim i skromnym owalnym oczku, w sroku biale lilie wodne a ok 2m po bokach w ksztalcie waskich polksiezycow zaplanowalam po rabacie... biale roze i biale lilie... oczko bedzie na srodku trawnika a daleko na koncu ogrodu moje bialo-filetowe rabaty...i to wszystko...
bylam wczoraj w centrach ogrodniczych i ogladalam roze...sa jakies resztki w pojemnikach ale bardzo wiotkie i brzydkie a w dodatku drogie ... za 1-na taka w donicy mam 3 na jesien ( z golymi korzeniami) ale za to wybor niesamowity...wiec cwicze cierpliwosc i czekam do jesieni...
dziekuje wam za mile slowa i opinie!!!!
milusiego dnia KOCHANI !!!!!!!
betysia 06:21, 03 lip 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Czy ta rzeźba jest z marmuru? Zapomniałam zapytać.

Ja nie wiem czy to jest marmur...hmmm jak pytalam sprzedawce, powiedzial na poczatku,ze ona jest bardzooo ciezka i jest z kamienia "en pierre" a wiec to raczej nie jest marmur !
Oni strasznie duzo rzeczy maja z tego kamienia czyli "en pierre" i jest to najdrozsze ale mi sie udalo ja kupic za ok 1/3 ceny ; normalnie nigdy bym sobie na nia nie mogla pozwolic !!!!!!
...dlatego ciesze sie jak dziecko !