Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 11:20, 02 lip 2012

Martek napisał(a)
Piękne te liie .Ta z drobniutkimi kwiatuszkami jasna to widzę identyczna jak moja .Nie wiesz Aniu jak brzmi jej imię ?Ja kupiłam ją jako zupełnie inną lilie stąd nie dane mi go znać
Pięknie było rok temu kiedy miałam możliwość zobaczenia twojej przestrzeni teraz posesja jest dopieszczona w szczegółach .Jest świetnie Ania

Martek,
ta jasno różowa to Spring Pink.
Dziękuję za dobre słowo dopieszczam nieustannie ogród, ale brakuje mi czegoś.... oj chyba będę jeszcze zmieniac......
anula_wn 11:22, 02 lip 2012

Marzenko,
na fotel zapraszam w realu ! kawkę juz wstawiam

Ana,
no wg mnie nie wypadł najlepiej w tej szrej i mokrej pogodzie.... i nic nie kwitło
z znów mam ten stan, że z boku wygląda gorzej niż sądziałam....ehhh
BEATA_S 11:28, 02 lip 2012

Anka.... uspokój się !!!!
Oglądałam.............. trzy razy ........ ogród wyglądał bosko !!! Właśnie w tym deszczyku wszystko tak świeżo wyglądało, trawka gęsta i zieleniutka, fotelik na czereśni..... mmm .... marzenie, żurawki kolorowe, jaśminowiec w kulę przycięty i cudny tarasik z ziołami w doniczkach. O co Ci kobieto chodzi ??? / żart!/

Naprawdę jest pięknie!
Evchen 11:29, 02 lip 2012

Anulka
A dlaczego Ciebie w domu nie było? Ogród od razu nabrałby właściwego blasku

PS.
Mogę kawę?.. Straszną lurę podali na śniadanie Nad morzem ciepło. Mam totalną labę..... I czas na ogrodowisko
anula_wn 11:36, 02 lip 2012

Beatko.... no nie wiem..... tak juz czasem mam ..... bo ten fotel biały "świecił" za bardzo !
jakoś ponuro było .... a może ja mam za mało kolorów..... ehhh (zaraz mi przejdzie )

Evchen, właśnie spaceruję u Ciebie !
a nie było mnie, bo miałam wizytę z synkiem u allergologa (na następny termin musiałabym czekac 3 miesiące ;/) myślałam, że zdążę.... no ale nie chodzi o to, że nie byłam, ale że znów mój ogród wydał mi się nieładny.....
zapraszam na kawę, włączam express
A Ty Jesteś nad morzem na wakacjach?
BEATA_S 11:41, 02 lip 2012

Mnie się bardzo podobało!!! Szczerze, a fotel nie świecił..... tylko zapraszał
anula_wn 11:45, 02 lip 2012

dziękuję
no może ja widzę mój ogród inaczej w realu, a w obiektywach innych - jest inny

się czepiam, co ?
Lena 11:51, 02 lip 2012

Anulka tak,to prawda - Twój ogród jest bardzo nieładny,wręcz kipi brzydotą..wszędzie zaniedbane rośliny,krzewy kiepsko kwitnące,trawa - pożal się Boże - apropo ,nawóz by się jej przydał bo ma takie żółte plamy...
Do tego garaż ma fatalną elewację,lustro na nim krzywo wisi...
Taras jakiś niedzisiejszy - drzewo się łuszczy ..
Ogólne wrażenia po obejrzeniu "Mai w ogrodzie" fatalne....

Oj Anulka,Anulka ...
Mam nadzieję że się uśmiałaś właścicielko wspaniałego ogrodu - koniec narzekania!!!!!!!!!!!
Milka 11:57, 02 lip 2012

Co ty tu narzekasz!! Cudowny masz ogród i w Tv świetnie się prezentował, a biały fotel i rozjaśnia i zaprasza do odpoczynku na kawie u tak sympatycznej właścicielki ogrodu
anula_wn 12:01, 02 lip 2012

Lenko !!! czy już Ci mówiłam, że Cię uwielbiam ????? szczerzę się teraz do monitora Jesteś kochana, dziekuję ! już milczę , nie narzekam, nie marudzę !!!

Irenko, dziękuję bardzo i Tobie, no może faktycznie przesadzam i oczekuję czegoś....nierealnego