Zawsze trzeba zrobić foty i wysłać do gminy z prośbą o zajęcie się tym procederem. Nie będzie poprawy pisać wyżej.
Zacznijcie wymagać poprawy ochrony środowiska od gminy i rozliczać ich w tym roku są wybory.
Ja kupuje drzewo dębowe i Grabowe do kominka rok wcześniej przed paleniem w kominku już wcześniej leżakówane. Mam drewutnie dosyć spora i tam sobie schnie.
Ja tego nie rozumiem. Niech przedstawi kwit z wywozki szamba u mnie była w zeszłym roku kontrola z gminy. Przecież w kieszeniach gnojowki nie wywozi. Chyba, że w pampersach latają wszyscy
To są biurwy a nie urzędniczki. Trzeba znać przepisy. W każdej gminie jest ochrona środowiska jak płacić ie podatki to trzeba wymagać. Pisać pisma nie odpisują to do sko ("samorządowe kolegium odwolawcze) pisać skargę jak jednej drugiej dowalą karę to w nocy będzie załatwiła sprawy.
Każdy obywatel powinien znać swoje prawa i obowiazki tym bardziej w gminie bo to sitwy. Nic nie robią a jak coś człowiek chce to robią z niego durna. Sama na własnej skórze się przekonałam.
Pewnie dobrze bym się czuła w takim miejscu, ale szwankujące zdrowie skreśla mnie z listy pracowników. Nie mam też żadnych kursów florystycznych, a to bardzo ważna rzecz w kwiaciarni. Co by było gdyby przyszła klientka i zaczęła rzucać fachowymi nazwami z florystyki a ja czułabym się jakby mówiła szyfrem. Dobrze jest jak jest swoimi bukietami czasem obdarzam znajomych.
Mira róża i pięciornik którym się tak zawsze zachwycam piękny. Tyle kwiecia.
Moje też w zeszłym roku wyjątkowo pięknie kwitly cięte wiosną. Był mokry rok i może dlatego. Aż muszę foty zobaczyć. Czy twoje były cięte wiosna czy nie.
Elu no na pewno jestem u Ciebie częściej niż ty u mnie Ostatnio rzadko się wpisuję, ale nie tylko u ciebie a u wszystkich. Co jakiś czas po prostu nadrabiam i lecę z wpisami zgodnie z listą powiadomień.
Bądź pewna że regularnie sprawdzam co u Ciebie
Elu moje ferie się już kończą - w poniedziałek do szkoły
Iza to u ciebie wieczne przedwiośnie. U nas sporo napadalo, ale deszcz sporo śniegu usunął. Jest dosyć ciepło. I słońce przez chmury wygląda. Idę oglądać.
Radziu dzięki, że łaskawie zawitałes do mnie.
Pięknie wyglądają wrzosy przypruszone śniegiem. Jeszcze nie przymarzly a śnieg je przykry. U mnie też różowo na śniegu. Pierwszy raz kołdrą biała a głowy różowe.
Jak tu nie lubić iglakow Radziu takie ładne kopczyki.
Pozdrawiam i wpadaj częściej. Jak tam w szkole już masz ferie.
Radziu wszędzie się kręcisz zaglądadz na wątki a na końcu do mnie wpadasz.
Iglaki wiosna i zimą są najładniejsze. Mam ich sporo i zimą u mnie zielono.
Ale w nadchodzącym sezonie będę porządkowania jałowce płonące bo niektóre są w cieniu czego nie lubią i gnoju od spodu. Więc muszę je Przekopac.
Ela wiesz jak to jest w ogrodzie Wydaje się, że zrobione na pefecto a potem coś nam nie pasuje... coś wypadnie albo za bardzo się rozrośnie, albo zobaczymy u kogoś jakieś ciekawe nasadzenie i znów zmiany, przeróbki Choć przyznam się, że mi też chodzi po głowie taka myśl aby nareszcie zrobić porządek z nasadzeniami na rabatach i wreszcie zacząć odpoczywać . Wiem, że nierealne