Nie...wysieję w przyszły weekend. A to już czas? Ja myślałem że jeszcze poczekać...Jakoś kwiecień miałem zakodowany w głowie na wysiew orlayi...nie wiem czemu, ale...jak dajesz znak że już czas to w przyszłym tygodniu trafi do ziemi
Nie, aminka chcę tak w połowie marca, może za tydzień. Podobno nie jest problematyczny, więc nie chcę zbyt wcześnie wysiewać.
Orlayę już wysialam, bo jesli przez 2 tygodnie nie wzejdzie, to włożę ja do lodówki - mam taką osobną.
Producent napisał, że do chłodu wstawić tylko w wypadku, jesli nie wzejdzie, więc jeszcze czekam. Twoje możesz włożyć do lodówki, ale tydzień to za mało. Minimum dwa, najpewniej cztery.
Czerwony alarm!!! Mam ziemiorki ale się zdenerwowałem, tym bardziej ze pytałem się przez cały tydzień czy na lepach nie ma muszek...a tu po 6na każdej...póki co nic nie padło, chociaż malwa nie wygląda za fajnie
Na początku wysiewania zabezpieczyłem się w taki środek...niby do ziemiorkem też się nadaje? Nadaje? Podpowiedzcie proszę, chociaż i tak już rozrobilem i wszystko popodlewałem...jak to wszystko padnie to się załamie