Kłopoty - problemy z trawnikiem
14:55, 30 lip 2020
Witam Was wszystkich serdecznie, od razu na wstępie napiszę, że z ogrodnictwem to mam tyle wspólnego co z lotami w kosmos więc proszę o cierpliwość do mojej osoby
. Założyłem "trawnik" ok meisiąc temu dokładnie to chyba był 1 lipca, trawa jakiej użyłem to Substral Trawa Sportowa (niebieskie opakowanie) oraz zmieszałem to z Substral TRAWNIK (nazwóz) tak mi doradziłą Pani w sklepie ogrodniczym. Trawa ładnie urosła, za mną 2 koszenia dosyć wysoko, i i gdzieś po 2 tygodniach od siewu, pokazały się takie dziwne roślinki , jest ich dosyc sporo i strasznie to szpeci, chciałbym się tego pozbyć tylko jak? kiedy najlepiej ? i czym ? szukałem na internecie co to może być ale ciężko mi to rozróżnić 
Drugi problem to trawa miejscami jest inna gdzieniegdzie ma inny odcień i rośnie o wiele szybciej co może widać na zdjęciach - nie mam pojęcia co jest tego powodem (domniemam, że skład produkty - 2 rodzaje traw) czy da się temu jakoś zaradzić ?
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc
Daniel

Drugi problem to trawa miejscami jest inna gdzieniegdzie ma inny odcień i rośnie o wiele szybciej co może widać na zdjęciach - nie mam pojęcia co jest tego powodem (domniemam, że skład produkty - 2 rodzaje traw) czy da się temu jakoś zaradzić ?
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc
Daniel