Znasz mnie Danuś, nie usiedzę a Bozia sporo talentu dała ja zaś wykorzystuje te dary jak mogę
Zreszta jestem tez po odzieżówce więc szyć umiem.
Ale ogród jest w moim sercu zawsze - na wiosnę czekam - zobacz - te na górze są na ognistą, te na dole będą przy stoliku z krzesełkami
To motto piękne, cieszę się, że są ludzie którzy zachwycają się zwykłym chwastem, czy liściem i potrafią znaleźć piękno wszędzie. Będą zawsze szczęśliwi, czego Ci życzę Edo Czasem wiadomo, coś pójdzie nie tak, człowiek się zawiedzie, czy ma jakiś smutek, ale to właśnie go ratuje w życiu.
Danusiu mam trzy maleńkie oczka dwa z balii jedno akrylowe teraz chcemy zrobić Troszke większe z EPDM. Staw się nie uda bo nie dostaniemy zgody, a obserwując doły( jak mniejsze stawy na rowie porobione przez rolników po jednym podniesieniu poziomu wód zamulone po brzegi. Em chciał staw , ale u nas niestety miejsce nieodpowiednie, a reszta działki na dużej pochyłości i woda by w głąb ziemi uciekałaMyśleliśmy, ale wszystko jest na nie
W rowie przez większą część roku woda płynie, a mam go przez całą szerokość działki i planuję ogrodowo zagospodarować podobnie jak u Beatkioczka są dla gunnery i ptaków na okres suszy w rowie