Tak pięknie przebarwiają się prosa rózgowate (Panicum virgatum) 'Shenandoah' i 'Squaw'.
Wydaje mi się, że ktoreś widziałam w aktualnej ofercie u Hertza
Może też mieć szkółka Ogrody o Zielonych Progach. Oni wysyłkowo sprzedają przez funkia.pl
Zaintrygowało nas, że ta mętna woda się rusza, a kijanki już wyszły jako maleńkie żabusie więc co to.....a to nasze dwie rybcie nie popłynęły z woda i chyba dały nowe pokolenie, albo ten narybek przypłynął z woda z jakiegoś stawu i został...
No to teraz będzie zabawa z wymianą wody, ale gdybyśmy zrobili to wcześniej pewnie wylądowałyby na rabacie bo nie wiedzieliśmy, ze cokolwiek w tym mule pływa
liliom też muł nie przeszkadza, szarka jest, ale w tym roku mniej
Właśnie zagadałam do koparkowego dwie działki dalej, może podjedzie i wykopie pod fundament na szklarnię jak skończey tam pracę. Więc zdybię go może jak bedzie kończył
Witaj Sylwio tak zapach jest cudny ,ale niebawem przekwitnie chyba w ub roku bylo więcej lilii wrócę do nich za rok .Hortensje nabrały masy w te deszczowe dni one jednak kochają mokro .Mam tyle czytania wątków a u Ciebie Juz troszki pospacerowalam, chociaż chodzić mi nie wolno czas jakis : witrualnie tak ha ha ,ale wszystkich postów ni
e dam rade chyba przeczytać