Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "brzozy"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:51, 04 lis 2012

Do góry
Zazwyczaj siedzę cicho i tylko podglądam, ale podoba mi się bardzo u Ciebie, szczególnie te brzozy mnie zauroczyły takim wyrazistym kolorkiem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:54, 04 lis 2012

Do góry
Marzenko odpoczęłam przy Twoich zdjęciach...piękne brzozy, naprawdę super...cały ogród masz taki poukładany... potrafi zachwycić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:43, 04 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

kurcze u Ciebie jeszcze brzozy się nie wybarwily a u mnie z jednej już liście opadły... ależ mi się u Ciebie podoba przy moim następnym domu będzie ogród pod kreską jak u Ciebie!
czym wiązałaś trawy? bo mnie to też czeka w tym tygodniu.

Aniu u mnie dwie brzozy są żółte a dwie całkiem zielone!!! Liści jeszcze nie gubią, gdyż u nas troszkę cieplej. Chcialam obciąć hortensjom liście za namową Danusi ale u mnie jeszcze mocno się trzymają. Dałam im czas do następnego przymrozku.
Trawy wiązalam zielonym sznurkiem z castoramy i białym ale za 2-3 tygodnie dostaną czerwone bożonarodzeniowe wstążki. Muszę chyba na giełde pojechać aby kupić ozdobne takie jak tu:
http://www.videx.pl/tasmy-sznury-z-juty.html

Zupelnie nie wiem jakie są ceny takich akcesoriów na gieldzie. Mam nadzieję, że taniej....

Fantastyczne te propozycje jutowe w sklepiku. Ale rzeczywiście można samemu coś taniej wymyślić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:33, 04 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
kurcze u Ciebie jeszcze brzozy się nie wybarwily a u mnie z jednej już liście opadły... ależ mi się u Ciebie podoba przy moim następnym domu będzie ogród pod kreską jak u Ciebie!

Aniu u mnie dwie brzozy są żółte a dwie całkiem zielone!!! Liści jeszcze nie gubią, gdyż u nas troszkę cieplej. Chcialam obciąć hortensjom liście za namową Danusi ale u mnie jeszcze mocno się trzymają. Dałam im czas do następnego przymrozku.
Trawy wiązalam zielonym sznurkiem z castoramy i białym ale za 2-3 tygodnie dostaną czerwone bożonarodzeniowe wstążki. Muszę chyba na giełde pojechać aby kupić ozdobne takie jak tu:
http://www.videx.pl/tasmy-sznury-z-juty.html

Zupelnie nie wiem jakie są ceny takich akcesoriów na gieldzie. Mam nadzieję, że taniej....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:09, 04 lis 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:07, 04 lis 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Baaardzo mi się podobają moje brzozy (lubieżnie nieskromnie to mówię), więc jeszcze z innej strony

Uwielbiam Twoje brzozy i woooogóle cały ogród ..... Mam nadzieję , że i u siebie kiedyś będę je uwielbiać

Lubieżnie nieskromnie też mi sie to podoba

I czytam, że warzywniak szykujesz????? Ale się porobiło......
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:01, 04 lis 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Baaardzo mi się podobają moje brzozy (lubieżnie nieskromnie to mówię), więc jeszcze z innej strony

Trzemilinki sadzone we wrzesniu też się wybarwiają a carexy nie są im dłużne.
Rabata oczyszczona z funki i zawilców japońskich wyglada porządniej.

Rabata oczyszczona z kosaćców. Pomiedzy kosaćce i kule bukszpanowe upchałam ostatnie cebule tulipanów. Magnolia Susan/Betty??? już wyłysiała.....

Uwielbiam Twoje brzozy i woooogóle cały ogród ..... Mam nadzieję , że i u siebie kiedyś będę je uwielbiać

Scenka mi łopadła .Prześlicznie. Pzdrawiam.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:39, 04 lis 2012

Do góry
Czy na tym zdjeciu pomiędzy miskantami widac moje wiśnie amanogawa? Ostatnia po prawej po wrześniowym przesadzeniu zgubiła wszystkie liście.... Podobnie jak brzozy, sadzone w tym samym czasie, każda inaczaej rośnie.

Uczesane miskanty przy wiśniach
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:38, 04 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Rabata oczyszczona z kosaćców. Pomiedzy kosaćce i kule bukszpanowe upchałam ostatnie cebule tulipanów. Magnolia Susan/Betty??? już wyłysiała.....

Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:36, 04 lis 2012

Do góry

Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:28, 04 lis 2012

Do góry
Troche musi być ogrodowo
Pokatuję Was zdjęciami

Jesienne brzozy (pendula się wykrzywia i znów musi być prostowana )

Wszystko o czym ... Marzysz 22:02, 03 lis 2012

Do góry
dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Dziękuję za odwiedziny... Pięknie u Ciebie... I rośliny lubisz, takie jak ja... Sosny i brzozy, to wspaniałe towarzyszki naszych chwil w ogrodzie... A trawy i żurawki, też sadzę... Ostatnio, nawet sporo...

Witaj jak miło,że do mnie zajrzałaś Roślinki mamy podobne, a i tytuly wątków takie trochę... z naszych marzeń
Wszystko o czym ... Marzysz 21:42, 03 lis 2012

Do góry
Witaj Kasiu... Dziękuję za odwiedziny... Pięknie u Ciebie... I rośliny lubisz, takie jak ja... Sosny i brzozy, to wspaniałe towarzyszki naszych chwil w ogrodzie... A trawy i żurawki, też sadzę... Ostatnio, nawet sporo...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:47, 03 lis 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Anita cudnie te brzozy się wybarwiły!

To były moje pierwsze drzewa w ogrodzie posadzone własną ręką, poza klonem jaworem i modrzewiem, które już tam rosły wcześniej Uwielbiam brzozy i nawet te drobne liście mi nie przeszkadzają w takiej ilości.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:14, 03 lis 2012

Do góry
Jeszcze się nie palił, wiec mogłam doglądać do końca Miałam wrażenie, że Twój ogród jest dużo większy A brzozy cudne, magnolie liście zdrowiutkie...... i nie widać u Ciebie za mocno jesieni.. nawet maliny owocują.. u mnie już po malinach.. ....
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:56, 03 lis 2012

Do góry
Anita cudnie te brzozy się wybarwiły!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:24, 03 lis 2012

Do góry
I jeszcze trochę kolorów jesieni

Metasekwoja 'Little Creamy'

Magnolia 'Susan' i brzozy niegdyś młodziutkie, uratowane zanim buldożery wjechały na budowę A1

Altana i cyprysik nutkajski 'Pendula' po prawej

Jodła koreańska 'Silberlocke'

Irga pstra

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:08, 02 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Pieknie Twój ogród wygląda. Zachwycaja mnie wszystkie trawki!
A brzozy możesz obedrzeć ze skóry

myślisz? nic im nie zrobię? Kusilo mnie ale ręce do kieszeni włożyłam

Finka nawet nakazała szybciej ładne bedą Tylko ja obdzieralam bialą korę a nie tę brązową skórkę tę brązową ściagaj, latwo schodzi
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:59, 02 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

myślisz? nic im nie zrobię? Kusilo mnie ale ręce do kieszeni włożyłam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:44, 02 lis 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies