Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Wzgórze chaosu 18:09, 18 lip 2020

Do góry
Iwonka napisał(a)

Jeśli tylko masz miejsce to się nie wahaj Kousy mają same zalety. Nowoczesny, lekki pokrój, kwitnienie w porze nie zagrożonej przymrozkami, długie i obfite. Ozdobne kuleczki, najpierw zielone, potem czerwone, no i fajne przebarwienie na jesień. Drzewo idealne i co najważniejsze przy małym ogrodzie - nie za duże i dobrze reagujące na cięcie.
Wrzucam te zestawienia w celach dopingowych Gdy mam gorsze dni i wydaje mi się, że nic mi nie idzie to takie porównania są mega motywujące. Nawet jeśli nie do końca jestem zadowolona z nowych kompozycji to i tak jest lepiej niż było.
Rabata przy altanie

Chyba fajnie wyszła, lekko i zwiewnie, mimo, że tyły jeszcze nie skończone.
Hakonki robią robotę to fakt I dobrze mi rosną, dzielę już i obsadzam nowe miejsca.

Przekonałaś mnie, chyba derenia Milky Way posadzę w różach przed garażem na tym malutkim prostokąciku wyciętym w trawie. Myślałam o klonie palmowym ale chyba dereń jednak jest bardziej zdobny.

Ta rabata przy altanie zachwyca po metamorfozie!!! Możesz być dumna Jestbardzo elegancka, lekka, te dwie kulki i zwyoplocik z tyłu w punkt.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:08, 18 lip 2020

Do góry
Rudbekie

i moja brązowooka

chyba się przelało więc wracam na ogród

Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;) 18:06, 18 lip 2020

Do góry

Dziękuję!
Przerwa na kawę... 18:04, 18 lip 2020

Do góry
inka74 napisał(a)
Nie lubię żółtego ale to jest piękna kompozycja

I ta też, choć zdjęcie nieostre

I tak odrobinę uchylę rąbka basenowego

Resztę wrzucam u Kasi

Iwonka ,

Ja też jestem anty - żółty
Ale trzeba przyznać ,że zawsze fajnie wygląda

Basen fajny
ale bym popływała w takim
Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;) 18:04, 18 lip 2020

Do góry
Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :) 18:02, 18 lip 2020

Do góry
Marzenko, dzięki! Zobaczymy jak młodej będzie szło i co będzie chciała robić...
Miłego weekendu!
Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;) 18:02, 18 lip 2020

Do góry
Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;) 18:00, 18 lip 2020

Do góry
Mój ogrodowy pamiętnik 18:00, 18 lip 2020

Do góry
Nowa12 napisał(a)
Kupiłam sadzonki cisa baccata, których nigdzie nie mogłam znaleźć. Myślicie, że będzie się dało je uformować w miarę kuliście?

Jakie fajniutkie
Wzgórze chaosu 17:59, 18 lip 2020

Do góry
Iwonka napisał(a)
Kwiaty derenia kousa:

Milky Way

Weisse Fountain

Schmetterling

Teutonia

Iwonka , cudny ten dereń
Ogrodowe marzenie Mrokasi 17:59, 18 lip 2020

Do góry
Dzięki dziewczyny! Trawnik był jednym z najlepszych pomysłów, trafiony w 10, efekt jest wart pracy i pieniędzy. Mam nadzieję, że będziemy się nim długo cieszyć .

Dziś miałam przyjemność odwiedzić Kasyę i zobaczyć jej ogród. Jestem pod wielkim wrażeniem sposobu w jaki Kasia urządziła swój niewielki ogród i jak zestawiła ogromną ilość roślin. A przy tym uniknęła wrażenia chaosu i nadmiernego zagęszczenia. Niesamowite! W każdym razie doszłam do wniosku, że u mnie się jeszcze bardzo dużo zmieści .

A tymczasem u mnie na froncie

Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;) 17:58, 18 lip 2020

Do góry
Kasiu, dziękuję za wspaniałe przedpołudnie. Pyszne jedzenie, kojące widoki i nastrój. Uśmiałam się. Jednak ten nasz babski klub ogrodowy to same wariatki. Pocieszam się, że nie jestem w tym szaleńtwie odosobniona. Mina twojego męża była bezcenna jak opowiadałyśmy o naszych wariactwach Pogodę zamówiłaś bardzo letnią
Ogród pięknie się rozwinął, to idealne miejsce relaksu i spotkań. Zostawiam kilka zdjęć, telefonem. Dziewczyny bardziej profesjonalne robiły. Na pamiątkę.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:54, 18 lip 2020

Do góry
W deszczu

Przerwa na kawę... 17:51, 18 lip 2020

Do góry
Na chwilę po wizycie u Kasyi wpadłam do Asi. Zdjęć brak bo deszczyk nas złapał. Tylko jedno cyknęłam. Ta rabata w deszczu wyglądała pięknie
Od domowniczki do ogrodniczki ;-) 17:49, 18 lip 2020

Do góry
kasiek napisał(a)
Jak tu ładnie u Ciebie, nowocześnie, elegancko i harmonijnie, elewacje też super! A te zbiorniki na deszczówkę masz przy domu?

Dziękuję Kasiu, bardzo mi miło
Zbiorniki mam przy rurach spustowych w różnych miejscach ogrodu

Tu przy garażu dwa

Przy moim domu jeden

I drugi

Przy domu rodziców są trzy

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:49, 18 lip 2020

Do góry
Bylinowa

blada
Wzgórze chaosu 17:49, 18 lip 2020

Do góry
mrokasia napisał(a)
Derenie piękne . Schmetterlinga mam od niedawna ale jestem nim zachwycona. Mam tez China Girl i tu zachwycona jestem mniej - kwiatuszki malutkie, ledwo było je widać. Ale to tez tegoroczny zakup, zobaczymy co pokaże w przyszłym roku.

Schmetterling to też mój ulubiony. Kwiaty są ładne z każdej odległości.
Nie był tani, ale za taki okaz zapłaciłabym i drugie tyle bo cieszy i to bardzo.
China girl jest podobna do Milky way, kwiaty ładniejsze z bliska.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 17:46, 18 lip 2020

Do góry
JoannA napisał(a)
Dzisiaj taki upał, że najlepiej nad wodę gdzieś uciec.
Myślę że sporo ogrodomianiaczek poznaje to miejsce

Asia ,

nie znam słów aby opisać tą fotkę
chyba nie wymaga komentarza ,
jedno słowo

RAJ
Wzgórze chaosu 17:45, 18 lip 2020

Do góry
effka napisał(a)
Zachwycają mnie te derenie Kousa i już drugi rok chodzę wokół nich w szkółce, w końcu kupię bo mam idealne miejsce dla jednego egzemplarza

Bardzo podoba mi sie to zestawienie rabat sprzed zmiany i po, ogrom pracy Iwonko!!! A jakie boskie efekty, brawo

Hakonki jednak robią robotę, to moje faworytki trawiaste

Buziole

Jeśli tylko masz miejsce to się nie wahaj Kousy mają same zalety. Nowoczesny, lekki pokrój, kwitnienie w porze nie zagrożonej przymrozkami, długie i obfite. Ozdobne kuleczki, najpierw zielone, potem czerwone, no i fajne przebarwienie na jesień. Drzewo idealne i co najważniejsze przy małym ogrodzie - nie za duże i dobrze reagujące na cięcie.
Wrzucam te zestawienia w celach dopingowych Gdy mam gorsze dni i wydaje mi się, że nic mi nie idzie to takie porównania są mega motywujące. Nawet jeśli nie do końca jestem zadowolona z nowych kompozycji to i tak jest lepiej niż było.
Rabata przy altanie

Chyba fajnie wyszła, lekko i zwiewnie, mimo, że tyły jeszcze nie skończone.
Hakonki robią robotę to fakt I dobrze mi rosną, dzielę już i obsadzam nowe miejsca.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:44, 18 lip 2020

Do góry
Bez koralowy

i pyszna

i jeżówy

początek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies