Pomimo pozycji lezącej kocimietka w masie prezentuje sie ślicznie ..
Ogólnie sporo slicznych bylin u Ciebie .
A piwonie pozostawie bez komentarza.. cudoooo.
No właśnie mam problem z nazwą, bo etykieta mówiła, że to dwreń Rosemoor, tylko na fotkach widzę, że on biały powinien być, więc nie wiem, podobny do Satomi choć tego też mam i nie wiem.
Satomi u mnie wygląda tak
A ten którego nie jestem pewna tak w zbliżeniu
Aniu to nasza wędzarnia, mężaty robił którejś zimy jak mu się nudziło, od czasu do czasu odpalamy i wędzimy
A jeże myślę że są, na jesieni widziałam jak się kręciły teraz nie widziałam, choć ślady na trawniku są, więc buszują, wodę mają rozstawioną przy suchopłocie i w kilku innych miejscach gdzie jego działalność widzę
Oj cudne, cudne te chorwackie klimaty. Teraz jakoś mi chłodno w naszej Polsce. J
jakieś dziwne te nasze lato.
Ale ogród dobrze się trzyma.
Karczoch już nie długo rozkwitnie/ A krzaczor urósł mi wieki na pół rabaty się rozgościł
I cukinie rośna
I kwiatki też
Maki lekarskie
Magarku! Rzeczywiście mam różę Jazz i jestem z niej bardzo zadowolona, kwitnie obficie i długo, nie pokłada się, ma różne kolory. W pąku jest najciemniejsza, kiedy rozwinie płatki jest pomarańczowa, potem różowa, a z czasem jaśnieje.
Na zdjęciach jest bardziej różowa niż w realu.
Basiu, ślinotoku dostałam, tak pysznie wyglądają.
Jarzmianki masz piękne, bardzo je lubię, mam jasnoróżowe i białe, narobiłaś mi ochoty na tą ciemnoróżową.
Jolu, ależ pięknie w ogrodzie, świetnie wyglądają stipy wśród innych roślin, wiciokrzew cudnie pachnie, bardzo go lubię.
Nie pomogę na pajęczynki i gąsienice, wyglądają groźnie, trzymam kciuki, mam nadzieję, że jakoś dasz sobie z nimi radę.
Angela piękna.