Sama widzisz jak ta ożanka u mnie rośnie, równie szalenie się sieje. Gdyby ktoś chciał to może mieć każdą jej ilość ode mnie
Może u Ciebie potrzebuje jeszcze jednego sezonu żeby nabrać masy.
Ożanka jest teraz fajnym wypełnieniem rabat . I do tego oszalałam na punkcie tego śmiałka, może zarastać mi pół ogrodu, jest zimozielony. Szkoda tylko, że zdobi ogród bardzo krótko.
Miło mi bardzo, że kilka osób mnie odwiedza, więc zrobiłam jeszcze kilka zdjęć różności zanim będą hortensje
Dębolistne ciągle mają zbyt dużo słońca, a nie mogę buków które dałyby cień, pośpieszyć do rośnięcia. Na szczęście podłoże jest dość mokre więc dają radę.
Ożanka zgrała się z floksami a floksy przełamały kształt. Chciałabym je podzielić na dalszą część rabaty.
Monardy od Ani-anpi się rozsiały od zeszłego roku. Jestem mega zadowolona z tej czerwieni na rabacie, że stipą też fajnie
Ten przetacznik chce u mnie rosnąć. Magnolia od znajomych przetrwała najgorsze upały i ruszyła z kopyta
Dla cioci wyhodowałam z patyczków hortensje anabel, wyszły mega sadzonki, szkoda że dla mnie takich nie mam. W końcu okazało się, że ciocia nie dostanie narazie, więc podzieliłam z doniczki. Wyszły 4 sztuki, posadziłam na największą rabatę bo mam pustostany. Dobrze, że pada bo bym je uśmierciłam.