Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "brzozy"

Ogród z lustrem 00:15, 24 lip 2012

Do góry
Brzozy koniecznie muszę dziś pokazać

Ogród z lustrem 23:49, 23 lip 2012

Do góry
Szczerze gratuluję tego ogrodu, chociaż powieki same się zamykają ze zmęczenia, to przeczytałam calutki wątek i nie dziwię się zachwytom

Dla mnie ten fragment całej ogrodowej kompozycji jest wprost nieziemski, jakby sama matka natura zawitała w progi ogrodu i ukazała jak piękna potrafi być w swej prostocie, brzozy są po prostu wzruszające

Gardenarium napisał(a)
Teraz coś czym jestem sama zachwycona...zobaczcie na te brzozy

Jak one się kołyszą

Kondziowy Ogród :) 21:25, 22 lip 2012

Do góry
Te cztery sztuki tak blisko siebie to brzozy? A one jakieś szczepione czy jak?
Kubusiowo 14:38, 22 lip 2012

Do góry
Gosia lubi brzozy, a ta ma czerwone liście

Obejrzałam róże, ale nie...nie ma tego co chcę najbardziej Powąchałam kilka, popatrzyłam, ładne są

Ogród zmyślony 12:07, 22 lip 2012

Do góry
tej fajnej brzozy z "fajką" też już nie ma- jest nowa

tyły

Rododendronowy ogród II. 22:21, 21 lip 2012

Do góry
alinak napisał(a)
Bożenko do ciebie się przychodzi jak do psychologa . ławeczka , brzozy , lasek i te piękne chmury na wieczornym niebie . ty nie masz tu zwykłego wątku o ogródku . musisz zmienić nazwę na
ŚWIATOWY OŚRODEK PSYCHOTERAPII PRZYRODNICZEJ U BOGDZI

Już w poprzednim wątku miałam założyc dochodowy interes tak działający. Skończyło się na planach i żartach, ale bardzo dziękuje jeśli tak uważasz. U Ciebie za to widzę że jest osrodek doradztwa ogrodniczego. też może byc dochodowy albo przynajmniej przydatny a taki już jest. Pozdrawiam Alinko.
Rododendronowy ogród II. 22:17, 21 lip 2012

Do góry
Bożenko do ciebie się przychodzi jak do psychologa . ławeczka , brzozy , lasek i te piękne chmury na wieczornym niebie . ty nie masz tu zwykłego wątku o ogródku . musisz zmienić nazwę na
ŚWIATOWY OŚRODEK PSYCHOTERAPII PRZYRODNICZEJ U BOGDZI
Drzewa, krzewy, byliny zimujące do donic... 22:12, 21 lip 2012

Do góry
Do brzozy pasuje zwisająca irga. Kosówka będzie miała za dużo cienia i zrzednie, pozamiera

Drzewa, krzewy, byliny zimujące do donic... 22:05, 21 lip 2012

Do góry
A co myślicie o połączeniu w donicy np. brzozy z kosówką?

Wymaganiami do siebie pasują, ale czy jako ,,pijusy" dadzą sobie radę ze sobą? A jak nie, to co najlepiej pod brzozę by wytrzymało susze - jakieś trawy?
Rododendronowy ogród II. 10:34, 21 lip 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)
Dopiero dzisiaj mogłam zachwycić się bajeczką o gąsieniczkach, obejrzeć groźne chmury

i powiedzieć, że i ja bardzo lubię brzozy mimo, że szczodrze sypią liśćmi i drobnymi gałązkami.

Witaj Dzidko. Miło Cię widziec.Serdecznie pozdrawiam.
Rododendronowy ogród II. 22:09, 20 lip 2012

Do góry
Dopiero dzisiaj mogłam zachwycić się bajeczką o gąsieniczkach, obejrzeć groźne chmury
Bogdzia napisał(a)

i powiedzieć, że i ja bardzo lubię brzozy mimo, że szczodrze sypią liśćmi i drobnymi gałązkami.
Rododendronowy ogród II. 20:08, 20 lip 2012

Do góry
dajana napisał(a)
Oj ja tez bym sobie usiadła na twojej ławeczce przy tych energetycznych brzózkach. Przytuliła sie do pnia i wypłakała cały swój bol Oczysciłabym bez swiadków swe serce z trosk i bólu po czym wstała jak nowo narodzona,, tak działają na ludzi drzewa ,szczególnie brzozy .Njabardziej lubie sie do nich tulic w maju wtedy słychac w nich soki przepływające a szumia jak muszle morskie Niktórzy mawiaja ze brzozy maja serce i słychac ich bicie kiedy przyloży sie ucho Tak,, to własnie soki sprawiają ze tak miłe jest odczucie kiedy sie do nich tulimy ..

Do brzózek mozna sie przytulac słuchac bicia ich serca, ale płakac? Nie płacz. Jesteś bardzo mocną kobietą. Raczej powiedz komu trzeba co myslisz, to bardziej pomoże. A na ławeczkę zapraszam.
Ogród z lustrem 19:45, 20 lip 2012

Do góry
Brzozy

Dla odmiany czas na zmiany... 14:22, 20 lip 2012

Do góry
dzięki Ozz-kochana jesteś

muszę teraz poszukać poszczególne okazy i sie im przyjżeć

mnie bardzo podobają się jeszcze brzozy

o sliwach, wiśniach i jabłoniach myslałm już wczesniej-musz ewrócić do moich notatek

a jak myslicie, czy można to przemieszać jakoś sensownie z czymś co nie gubi liści?
Rododendronowy ogród II. 11:53, 20 lip 2012

Do góry
Oj ja tez bym sobie usiadła na twojej ławeczce przy tych energetycznych brzózkach. Przytuliła sie do pnia i wypłakała cały swój bol Oczysciłabym bez swiadków swe serce z trosk i bólu po czym wstała jak nowo narodzona,, tak działają na ludzi drzewa ,szczególnie brzozy .Njabardziej lubie sie do nich tulic w maju wtedy słychac w nich soki przepływające a szumia jak muszle morskie Niktórzy mawiaja ze brzozy maja serce i słychac ich bicie kiedy przyloży sie ucho Tak,, to własnie soki sprawiają ze tak miłe jest odczucie kiedy sie do nich tulimy ..
Rododendronowy ogród II. 10:47, 20 lip 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Ja bym na takiej ławeczce tez chętnie przysiadła. Niby nic, a jak pięknie. A takie brzozy to moje niespełnione marzenie

Z brzozami jest różnie jedni je kochaja a inni nie. Ci co nie kochają to na ogół ci co je mają bo trzeba mnóstwo liści po nich sprzątac . Mnie liscie nie przeszkadzaja ale przeszkadzają mi ich nasionka które rozsiewają się wszędzie i stale trzeba wyrywac nowe siewki zeby nie zarosły całej działki. Poza tym są ok. Fakt że to piękne drzewa szczególnie zimą.
Ogród do odświeżenia 10:24, 20 lip 2012

Do góry
A ja lubię iglaki- za to ,że są zielone cały rok, i za to jak pachną-żywicznie
I hortensje i hosty, i róże, i brzozy i ..... mogłabym tak wymieniać
Rododendronowy ogród II. 10:21, 20 lip 2012

Do góry
Ja bym na takiej ławeczce tez chętnie przysiadła. Niby nic, a jak pięknie. A takie brzozy to moje niespełnione marzenie
Ogród z lustrem 20:52, 19 lip 2012

Do góry
Brzozy są piękne, to prawda. Widzę je oczami wyobraźni w swoim ogródku. W ogóle jest pięknie, jak zawsze!

Danusiu, czy możesz napisać, co to za gatunek cisa, na ostatnim zdjęciu poniżej, pod szmaragdami?

Gardenarium napisał(a)
Akcja z cisami przy tarasie, zostały przesadzone z innego miejsca, a tam pójdą wysokie iglaki

Ogród z lustrem 20:43, 19 lip 2012

Do góry
Brzozy, wrzosy, trawy... cóż mogę powiedzieć. Jest pięknie !!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies