Lecę w kulki...
22:40, 24 sie 2012
Mój ulubiony zakątek
Tu np., koło brzozy....miejsce czeka....
![]()
Neszko, też zakupiłam miskanta M.L. Piękny jestTaki delikatny, jak napisałaś.
Beta, brzozy sa piękne, ale moim zdaniem trzeba mieć nawadnianie w ogrodzie, żeby pod nimi coś chciało rosnąć. Danusia sadzi brzozy i pieknie to wygląda, ale Danusia zawsze wraz z zakłądaniem ogrodu zakłąda nawadnanie.
Nieszko , jakie piękne brzozy masz
mi też się bardzo podobają, ale boję się troche ich wielkości, no i czytałm że bardzo wodę z ziemie zabierają, napisz proszę coś wiecej o tych brzozach, będę wdzięczna
No ale u ciebie się dzieje
Nie, nie można, bo po bokach kiedyś będą wielkie drzewa a w środku zostaną mniejsze brzozy, to duża konkurencja dla zagajnika. Moim zdaniem na iglaste zabrane stąd trzeba znaleźć zupełnie inne miejsce. A jak wyglądają te iglaste pojedynczo?
Kasia cześć, Ty nigdy w nocy nie spisz, weź no powiedz, czy te brzozy w tym ogrodzie na piaskach to takie specjalne czy z lasu???
Dominiko , jestem zatwardziałą fanką rolek.Jeżdżę od 15 lat, czym nieraz wywoływałam zdumienie na wsi,pomykając z dzieckiem w wózkuZ czasem moja starsza córcia dołączyła do mnie i jezdziłyśmy razem pchając młodszą w trójkołowcu.
Aczkolwiek dla mnie to za mało - jazda z dziećmi(teraz córki jezdżą dobrze) jest dla mnie za wolna...
Mamy fajna trasę w Puszczy Niepołomickiej,gdzie kilometrami można jezdzić.
Domi,ogród zachwyca jak zawsze,ale jak doczytałam że planujesz rewolucję , to wiem że za rok będzie się działo! Ciekawa jestem zmian
Pozdrawiam