Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 22:26, 30 lip 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana żebyś Ty wiedziała ile ja kombinuje coby być.....
Gośka nie pamiętam kto to śpiewał, ale właśnie mi wpadło do głowy "kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą..."
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:23, 30 lip 2013

Do góry
Anitko też staje w tej kolejce! Mojego M ciągnie do Toskani. Kuchnia, wino i widoki bardzo go kręcą
Ogród przy bocznej drodze 22:20, 30 lip 2013

Do góry
Jest przejściowy problem z wklejaniem zdjęć, trzeba poczekać max do czwartku. Adres wyslę CI na PW
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:17, 30 lip 2013

Do góry
BEATA_S napisał(a)
Aniu wpadłam do Ciebie, bo zobaczyłam Twój nowy piękny avatarek iii..... muszę Ci napisać, że pierwsze moje skojarzenie to było; O! jaka Ana jest podobna do Julii Roberts. Ten sam uśmiech, spojrzenie. Serio! Śliczne zdjęcie.
Przepraszam, bo być może nie lubisz takich porównań, ale podobno każdy z nas ma swojego sobowtóra gdzieś na świecie

Beatooooo toż to taki kompliment, że prawie spadłam z kanapy...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:16, 30 lip 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Aniu, prostuję entuzjazm Irenki: mam berberysy zimozielone Julianne sztuk 5 i - ponieważ są posadzone dobrze i zacisznie i mają śnieg co roku, cieszą swoją wysokością (rosną w taki regularny stojący prostokąt) i ja je lubię. Ale u Ciebie wymarzną (przemarzną i zrzucą liście). Wymarzają i u Agniechy973. Graby lepsze. Dobrze cięty ligustr, widziałam, śliczny być potrafi.

Ja je mam za bylinami, piwoniami, którym nie ścinam łodyg na zimę. Więc berberysy Julianne, Kochana, to nie jest propozycja dla Ciebie.

Ściskam najmocniej jak umiem.
Dzieki Ewciu, wstawilabym fotę ego murka ale się wstrzymam. On ma około 120cm wysokości jest dłuuugi, zimą zatrzymuje się na nim sporo śniegu więc rośliny muszą być takie które szybko by się regenerowały po ewentualnych uszkodzeniach. Myślałam o berberysach bo ładnie zmieniają kolory względem roku, potem wpadły mi do głowy graby bo szybko rosną.... a czas nagli i co by tuu wybrać
Ogród przy bocznej drodze 21:00, 30 lip 2013

Do góry
Dorotko, a już myślałam że zaginełaś

Chciałam Cię zaprosić
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3398-1008-zapraszam-do-mojego-ugoru-d-na-podlasiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:51, 30 lip 2013

Do góry
Danusiu a ja Ci powiem nie stresaj się i już
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:13, 30 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza ja ostatnio pryskalam condiforem bo mi zaatakowaly nowe przyrosty na piennej

ja mam co tydzień nową kolonię ... sprawdzę Confidor ...

avatar freszcie jak należy ... no teraz to ja bym siem zasadniczo nie przywitała tylko zawisłabym na tej cud blondynie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:12, 30 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

gdziekolwiek zechcesz ... uwielbiam jeździć ... zdaje się, że sprawdzimy czy do Rzeszowa lepiej droga oznakowana ...
oooo to może mnie nawiedzicie będziecie mogły sobie pojechać razem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:11, 30 lip 2013

Do góry
Iza ja ostatnio pryskalam condiforem bo mi zaatakowaly nowe przyrosty na piennej
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:09, 30 lip 2013

Do góry
Danusiu jak dla mnie to jeden z najpiekniejszych ogrodów!
Ogród na Leśnej Polanie 16:36, 30 lip 2013

Do góry
PANDA napisał(a)
no i taras........
teraz obmyślam co posadzić.
Danusia sugerowała 3 trzmieliny na pniu proste, wybierałam długo ale są proste , dalej maja być żurawki, lawenda w prostokąty, a z boku cis elegantisima ale jak go sadzić żeby stworzył żywopłot?
cały czas się zastanawiam?

ale hortek masz, za rok będzie hortensjowy busz
Sadzenie cisów to łatwizna, sadzisz blisko siebie w równym rzędzie.
A przy okazji zapraszam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3398-1008-zapraszam-do-mojego-ugoru-d-na-podlasiu
Ogród Tosi 13:20, 30 lip 2013

Do góry
zdecydowanie pogrupować ale dopiero wiosną teraz tylko sobie zaznacz które są które
Pszczelarnia 13:19, 30 lip 2013

Do góry
Ewciu, Irenka pisała, że polecasz jakieś zimozielone berberysy. Muszę obsadzić długi murek oporowy przy biurze i dumam berberysy czy graby?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:35, 30 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko obok nas (5km) w niedzielę przeszła nawalnica która poczyniła mnustwo strat w gospodarstwach, połamała dużą połać lasu. A u mnie w tym czasie troszeczkę tylko popadało. Współczuje i mam nadzieję, że nie macie zawiele strat...

ożesz, Aniu, ten avatar, to czysta energia na dzień dobry
w naszym woj, dolnośląskim, też mnóstwo zniszczeń, u nas tylko drzewa, rośliny i gałęzie, reszta cała, więc ja się cieszę, a innym bardzo współczuję.
Ogród Tosi 12:13, 30 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Tosiu pinki jest śliczna będziesz zadowolona mimo wszystko

Anuś dzięki mam nadzieję, pomyśłałam, sobie że jak Ty dosadzałaś to muszą być ładne
Zastanawiam się i kusi mnie czy je nie pogrupować, tzn Limki do limek Pinki do pinek (winek)?

Spodobały mi się te nazwy i odmiany hihihihihi
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:54, 30 lip 2013

Do góry
Irenko obok nas (5km) w niedzielę przeszła nawalnica która poczyniła mnustwo strat w gospodarstwach, połamała dużą połać lasu. A u mnie w tym czasie troszeczkę tylko popadało. Współczuje i mam nadzieję, że nie macie zawiele strat...
Ogród Tosi 11:47, 30 lip 2013

Do góry
Tosiu pinki jest śliczna będziesz zadowolona mimo wszystko
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:46, 30 lip 2013

Do góry
GabiK napisał(a)
Ana, patrz optymistycznie. Może i trzy, ale przepiękne i świetny plac zabaw. Ja tam jadę głównie się spotkać i miło pogadać. Nie będziemy inspekcji robić. Patrzymy tylko na ładne.
Gabi i ja na to liczę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:25, 30 lip 2013

Do góry
Nie było mnie kilka dni bom zarobiona była,
Aniu asc dziękuję za życzenia, chociaż w dowodzie nie Anka, ale imieniny obchodzę w lipcu więc na ich konto zaliczam
Ewuniu przyszywana czy nie, czuje się Anką i dziękuję za życzenia, buziak
Marzenko buziaki przyjmuję, jak i całą resztę
Aniu An_tre dziękuję za piękne życzenia i tegoż samego życzę Tobie
Aniu Moneverde dziekuję i również zasyłam życzenia chociaż spóźnione.

Kochani dziękuje za miłe słowa co do awatarka. Podła jestem bo bez zgody AGI z wielkiego ogrodu wykorzystałam fotę którą wstawiła w wąku ze święta róż, ale nie mogłam się oprzeć Jako że zazwyczaj ja trzymam aparat fotek swoich nie posiadam... licze na łagodny wymiar kary
Irenko ja pełna kompleksów więc mam troche inne spojrzenie na siebie, ale na szczęście świat widzę w różowych kolorach... a dzieciaki 3/4 podobne do mnie 1/4 do M.

A i najważniejsze przeczytałam i obejrzałam co można było ze spotkania u Alinki i mam doła!!!!! U mnie nie ma nic do oglądania, trzy rabaty na krzyż. Na co ja siem porwała....buuuuu. Wstyd i nędza za wiele osób się nie wybiera (może właśnie dlatego) to i wstydu dużego nie będzie...

Robiłam porządek w kompostowniku (tak naprawdę chciałam całą zawartość wywalić bo nic się z nią nie działo) ale okazalo się że mam piękny kompost i wyścieliłam rabatę. Mam foty ale z wiadomych względów nie wkleję narazie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies