śpij spokojnie .... jeśli masz projekt i Ci się podoba to go realizuj .... i może nie kombinuj ? Swój zamawiałam na początku działania forum ... i w między czasie urodziły się pomysły na altanę w ten sposób usytuowaną oraz ogrody zimowe ..... A co do nasadzeń ? im dłużej myślisz tym więcej pomysłów przychodzi Ci do głowy a w dodatku jest tyle ogrodów na forum którymi się inspiruję i pomysłów które podsyłają dziewczyny , że głowa mała powodzenia ! Ja mam dzisiaj deszcz i zimno
No właśnie, bo teraz nie wiem czy to ja czy też Ty byłaś skrępowana rozmową ze mną ? Bo mną to na pewno nie musisz się przejmować Chyba muszę tu po prostu częściej zaglądać, to się ze sobą oswoimy
Mnie na pewno zafascynowała Twoja dziewczęca uroda, więc naprawdę nie mogłam wyjść ze zdziwienia, że możesz mieć dorosłego syna
I będę niepocieszona, jeśli kiedyś nie zobaczę na żywo Twojego cudownego ogrodu
Syla miło było Cię poznać na spotkaniu,
energia Cię rozpiera, widać po zmianach w ogrodzie
Bardzo mi się podoba i jak widać innym również.
Ciekawa jestem co będzie pod brzozami?
To co w ogrodzie z lustrem pewnie, bo Syla wspominała że mus skopiować. Brzozy już są.
Jak chcecie kopiujcie do woli, to oznacza że to co robię podoba się innym. Zapoczątkowałam sporo wcześniej u siebie ostnice, turzyce i inne zwiewne piórka, zastosowałąm też tutaj, chwyciły na ogrodowisku i taraz wszyscy je mają. Co osobiście mnie cieszy.
Myślę , że poprzestanę na kilku kulkach i hostach jednak..... tam mi się dużo nie zmieści .... a Żurawek mam już wszędzie i tam już nie chcę ..... może żywopłocik bukszpanowy jeszcze pociągnę .... No nie wiem jeszcze
na razie stoi mi kontener załadowany po pachy i nikt nie chce go odebrać ...... a chciałabym już kancikami zaznaczać linie rabat ....a ten łobuz stoi mi na linii robót
ale tak po prawdzie to ogród z lustereczkiem cieszy moje oko bardzo i chętnie do niego zaglądam